Convocatòria oberta per a la residència internacional d'escriptors de Nanjing 2023

Mon, 28/08/2023 - 10:53

Convocatòria oberta per a la residència internacional d'escriptors de Nanjing 2023

S'ofereixen sis places i hi ha temps de presentar la sol·licitud fins al 20 de setembre.

Nanjing Ciutat de la Literatura UNESCO ofereix sis residències el 2023 dirigides a escriptors, poetes i traductors de totes les ciutats de la literatura de la UNESCO.

Aquest programa anual es va iniciar el 2019. Ha acollit fins ara 24 escriptors i 7 poetes i traductors. El programa va fer-se de manera virtual entre el 2020 i el 2022, i enguany recupera la presencialitat.

El tema del programa 2023 és “Vida urbana i literatura”. Les experiències de vida a les ciutats serveixen de reservori per a la creació literària. És especialment cert per a la literatura moderna. Amb el programa 2023, Nanjing vol facilitar a sis residents a explorar un panorama de la vida contemporània d’aquesta ciutat històrica. Això pot incloure esdeveniments literaris, clubs de lectura, aventures culturals, passejades per la ciutat, trobades… simplement per investigar aspectes diversificats de la vida de la ciutadania de Nanjing. L’organització espera que els participants puguin inspirar-se en la vida moderna de la ciutat per a la seva creació literària i promoure la comunicació literària tant a nivell local com internacional.

La convocatòria és oberta fins al 20 de setembre, i es donaran a conèixer els residents escollits una setmana més tard. La residència serà de dues setmanes, i tindrà lloc a finals d’octubre.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.