Residència virtual dirigida a autores i autors de diversos camps literaris

Tue, 29/08/2023 - 07:00

Residència virtual dirigida a autores i autors de diversos camps literaris

S'organitza des de Melbourne Ciutat de la Literatura i hi ha temps per presentar-s'hi fins a l'11 de setembre.

Per tercer any consecutiu, des de poetes fins a dramaturgs tenen l’oportunitat de conèixer de prop la vibrant i variada comunitat literària de Melbourne passant el mes de novembre treballant amb una de les moltes organitzacions que la converteixen en una Ciutat de la Literatura UNESCO. La ciutat australiana convoca un seguit de residències virtuals en coordinació amb diferents amfitrions. Cada autor i autora en residència estarà connectat amb la seva organització i se li demanarà que produeixi el contingut acordat per a l’organització. La residència també inclourà oportunitats per a reunions amb tots els escriptors residents i facilitarà noves connexions amb Melbourne com a ciutat de la literatura. Hi ha temps per a presentar la sol·licitud fins a l’11 de setembre.

La llista d’organitzacions, amb el perfil d’autor/a que cerquen, és la següent:

Amplify Bookstore vol donar la benvinguda a un escriptor de BIPOC apassionat d’elevar i centrar les seves veus i històries en els seus escrits.   

Australian Tapestry Workshop busca un escriptor que estigui interessat en connectar amb teixidors, artistes i amants del tèxtil i el tapís per explorar les seves històries sorprenents. 

Geelong Regional Library Corporation busca un escriptor que pugui connectar i inspirar interessats en l’escriptura atrevida per connectar amb un públic més jove. 

Melbourne Connect està buscant un escriptor interessat en com la innovació i la tecnologia s’utilitzen per afrontar els grans reptes del nostre temps mitjançant la participació amb la feina d’altres innovadors. 

Melbourne Young Writers Studios està buscant un escriptor de fantasia o gènere per compartir les seves experiències i consells amb la seva comunitat d’escriptors

Rawcus busca un escriptor o poeta per explorar temes al costat del seu conjunt d’intèrprets amb i sense discapacitat. 

La Royal Historical Society of Victoria vol donar la benvinguda a un escriptor de qualsevol tipus per treballar amb els seus comissaris per a reimaginar la seva col·lecció a través d’una lent creativa. 

Writers Victoria busca un escriptor que estigui interessat en maneres creatives de relacionar-se amb altres escriptors i comunitats d’escriptors. 

Podeu ampliar la informació a través d’aquest enllaç.