Slam-o-Vision, la gran competició mundial de la paraula parlada

Wed, 06/09/2023 - 07:00

Slam-o-Vision, la gran competició mundial de la paraula parlada

La cinquena edició d'aquest certamen, en què participen poetes de slam de les Ciutats de la Literatura UNESCO, se celebrarà el 5 de desembre a Nottingham.

Una dotzena de Ciutats de la Literatura UNESCO participaran en la cinquena edició de Slam-o-Vision, una gran celebració mundial de la poesia slam. Serà el 5 de desembre a Nottingham, i cada ciutat hi portarà el seu millor poeta de slam seleccionat per representar-los. Les 12 ciutats que hi prendran part són: Dublín (Irlanda), Exeter (Regne Unit), Iowa City (EUA), Kuhmo (Finlàndia), Ljubljana (Eslovènia), Manchester (Regne Unit), Melbourne (Austràlia), Quebec (Canadà), Reykjavík (Islàndia), Tartu (Estònia) i Vílnius (Lituània), a més de l’organitzadora, Nottingham (Regne Unit).

Serà la Slam-o-Vision més gran que s’ha fet fins ara, i possiblement la més competitiva. Cada finalista ja haurà superat les sèries locals, i estarà preparat per oferir la seva millor actuació i intentar assolir el cobejat títol de campió. També coneguda com “l’Eurovisió de la paraula parlada”, la Slam-o-Vision se celebra d’ençà de 2019 i té com a objectiu incrementar la participació cultural a les ciutats, així com mostrar el talent local en un escenari internacional. Serà la segona vegada que Nottingham n’acollirà la fase final.

Més informació, en aquest enllaç.