Nous aires poètics a la Casa Orlandai

Fri, 08/09/2023 - 07:00

Nous aires poètics a la Casa Orlandai

L'equipament de Sarrià estrena cicle el 19 de setembre.

El Centre Cívic Casa Orlandai estrenarà aquesta tardor un cicle dedicat a la poesia. Porta per nom Aires poètics, i el coordinarà Elsa Corominas. En les sessions, que es faran els dimarts, es parlarà de poesia amb tres poetes de Barcelona, es recitaran poemes, es reflexionarà i es debatrà.

La poeta Laura López Granell obrirà el cicle el 19 de setembre amb el seu tercer poemari, Coratge (Godall Edicions, 2020). Al mes d’octubre, en concret el dia 17, Josep Pedrals presentarà la novel·la en vers rimat El joc del penjat (Editorial Animallibres, 2022). El llibre explica el recorregut vital del seu protagonista, un ésser singular i solitari que, de tant en tant, es presenta en la literatura adoptant edats, gèneres i tarannàs ben diversos. I el 14 de novembre, Blanca Llum Vidal portarà al cicle la seva novel·la epistolar d’amor La princesa sou Vós (Club Editor, 2022). D’esperit vuitcentista amb vetes punk, les cartes les escriu una dona a algú de qui s’ha enamorat. No hi ha resposta d’aquest algú, ni seguretat que existeixi.

Totes les sessions començaran a les 19 h, i tenen un preu cadascuna de 3 €, que es poden pagar el mateix dia de la vetllada o bé adquirir l’entrada anticipadament des d’aquest enllaç.