Quins escriptors i escriptores visitaran al setembre les Biblioteques de Barcelona?

Wed, 13/09/2023 - 07:00

Quins escriptors i escriptores visitaran al setembre les Biblioteques de Barcelona?

El Premi Nobel de Literatura Abdulrazak Gurnah, Joan Enric Barceló i Sebastià Portell, entre els convidats.

El mes de setembre va començar a les Biblioteques de Barcelona amb la visita el dia 6 d’Antonio Muñoz Molina, que va presentar No te veré morir a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles. Els propers dies hi haurà moltes més oportunitats de conèixer autors i autores als equipaments bibliotecaris de la ciutat.

Un dels plats forts serà dissabte 23 de setembre, ja que a la Biblioteca Francesca Bonnemaison se celebraran els 25 anys dels clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona amb una trobada amb el Premi Nobel de Literatura Abdulrazak Gurnah.

Dimarts dia 26, a la Biblioteca Gòtic – Andreu NinJoan Enric Barceló, un dels components del grup Els Amics de les Arts, parlarà del seu primer llibre, Morir sabent poques coses.

En el marc de Nosaltres: 7a setmana LGTBI+, dijous dia 28 de setembre a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, Sebastià Portell comentarà Amors sense casa: poesia LGBTQ catalana.

I també aquest mes començarà el Festival Liternatura. El 30 de setembre, a la Biblioteca Collserola – Josep Miracle, es podrà seguir la conversa de l’escriptora Tina Vallès i el professor Javier Aparicio Maydeu sobre l’obra Palomar d’Italo Calvino. Tot seguit, Santiago Beruete parlarà amb Pilar Sampietro sobre la seva darrera publicació, Un trozo de tierra. A la tarda, Carmen Berasategui farà una lectura poètica de Cosas asombrosas ocurrirán hoy. I finalment, Ryoko Sekiguchi conversarà amb Manel Ollé entorn del seu darrer llibre, Nagori. La nostalgia por la estación que termina.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.