Quins autors i autores aniran a les Biblioteques de Barcelona al novembre?

Mon, 06/11/2023 - 07:00

Quins autors i autores aniran a les Biblioteques de Barcelona al novembre?

Descobriu els protagonistes que visitaran el Festival 42, la Setmana de l'Àlbum, els 'Parlem amb', l’'Interior Maconda' i els clubs de lectura.

El 42, Festival de Genères Fantàstics de Barcelona, rebrà la visita de Mariana Enríquez al club de lectura “Dones del fantàstic”, on comentarà Nuestra parte de noche i Las Cosas que perdimos en el fuego. Serà divendres 10 de novembre.

El mateix dia 10, a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra i en el marc de la Setmana de l’Àlbum, les Biblioteques organitzen una jornada professional amb la participació de Nat Cardozo, Marianne Dubuc, Pere Ginard i Alex Nogués, que mostraran el procés creatiu dels àlbums audaços en la seva obra.

En el marc dels “Parlem amb”, Iván García Campos presentarà El viajero perfecto, dijous dia 9 a la Biblioteca Jaume Fuster. També en el marc dels “Parlem Amb”, dilluns dia 13 i a la Biblioteca Gabriel García Márquez, Pilar del Río conversarà sobre el seu llibre La intuición de la isla. Los días de José Saramago en Lanzarote.

Mercè Ibarz Ibarz, participarà a l’Interior Maconda, el nou programa d’entrevistes de Ràdio Maconda, que s’enregistrarà a l’estudi de ràdio de la Biblioteca Gabriel García Márquez dissabte 11 de novembre.

Així mateix, al llarg de tot el mes molts escriptors i escriptores participaran als clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona. Dimarts 7, a la Biblioteca Gòtic – Andreu Nin, Joan Enric Barceló parlarà de Morir sabent poques coses al club de lectura general. Dimarts 14, Anna Ballbona anirà al club de lectura “Les altres Barcelones” de la Biblioteca Zona Nord per parlar de No sóc aquí. El mateix dia, Tània Juste i el seu llibre Amor a l’art visitaran el club de lectura de novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé. Finalment, dijous 16 Julià Guillamon conversarà de Les cuques al club de lectura general de la Biblioteca Guinardó–Mercè Rodoreda i Nadia Hafid assistirà al club de lectura de còmic de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé.

Més informació, aquí.