Preestrena de 'Booklovers', sèrie que retrata algunes de les principals llibreries i biblioteques del món

Fri, 17/11/2023 - 07:00

Preestrena de 'Booklovers', sèrie que retrata algunes de les principals llibreries i biblioteques del món

Es podrà seguir a CaixaForum Barcelona dimarts 21 de novembre, i hi haurà un col·loqui després de la projecció.

Presentada i escrita per Jorge Carrión, autor de llibres com Librerías Contra Amazon, Booklovers és una sèrie documental original de CaixaForum+ que retrata algunes de les llibreries i biblioteques principals del món, en el context de les ciutats respectives i mitjançant destacats lectors, escriptors i agents culturals. CaixaForum Barcelona n’acollirà la preestrena dimarts 21 de novembre a les 18.30 h. Si hi voleu assistir, l’entrada és gratis però cal fer reserva prèvia.

La sèrie consta de cinc capítols, que mostren la dimensió llibresca de Madrid, Buenos Aires, Lisboa, Ciutat de Mèxic i Barcelona. En el metratge hi ha entrevistes a personalitats del món cultural com ara Leila Guerriero, Elena Poniatowska, Enrique Vila-Matas, Lola Larumbe o Miguel Ávila.

El dia de la preestrena, després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb la participació de l’editor Jorge Herralde, els llibreters Xavier Vidal i Montse Serrano i la il·lustradora i autora de llibres infantils Rocio Bonilla. Conversaran amb Carrión entorn la rellevància dels llibres al segle XXI.

Més informació i reserves, en aquest enllaç.