‘Writer in the Park’, la residència literària de Ljubljana

Fri, 01/12/2023 - 07:00

‘Writer in the Park’, la residència literària de Ljubljana

El termini de presentació de sol·licituds acabarà el 5 de gener de 2024.

Ljubljana, Ciutat de la Literatura UNESCO des del 2015, ofereix dues residències d’un mes per a escriptors al Centre Creatiu Švicarija/Swisshouse, que forma part del Centre Internacional d’Arts Gràfiques. La residència va dirigida a escriptors amb una relació real i palpable amb qualsevol de les altres ciutats de literatura de la UNESCO, com ara Barcelona.

La persona sol·licitant ha d’haver publicat almenys un llibre de ficció (ja sigui prosa, poesia o drama) en la seva llengua. Cada resident rebrà un import total de la beca i les despeses de viatge de 1.250 € bruts. S’allotjarà al seu apartament independent, totalment equipat i amb una cuina americana a Švicarija. Es cobriran els costos del transport públic local, inclòs el trasllat a l’aeroport. Es facilitarà accés a Internet. Mitjançant activitats específiques i possibilitats de treball en xarxa, adaptades al perfil de cada resident, els organitzadors els ajudaran a conèixer l’escena artística i literària de Ljubljana. Durant l’estada del resident es poden programar algunes activitats de grup, com ara reunions amb l’organitzador, editorials, etc.

Es demana que el resident mostri interès i participi en esdeveniments literaris locals i altres activitats relacionades, que es coordinaran d’acord amb altres esdeveniments locals.

Si compliu els requisits i voleu enviar la vostra sol·licitud, sapigueu que la data límit de presentació serà el 5 de gener de 2024. Les residències es faran els mesos de març i de novembre de l’any que ve.

Més informació, en aquest enllaç.