Un cafè literari amb Marta Carnicero

Mon, 11/12/2023 - 13:05

Un cafè literari amb Marta Carnicero

L'escriptora parlarà a Casa SEAT la tarda del 13 de desembre de les tres novel·les que ha publicat fins ara.

A la darrera sessió de l’any del programa de Casa SEAT “Cafès Literaris” es rebrà la visita de Marta Carnicero. L’escriptora ha publicat tres novel·les –ConíferasEl cielo según Google y Matrioskas– on explora els efectes de l’amor, la configuració de la identitat, la influència de la tecnologia en la nostra percepció del món o les seqüeles de la guerra i la violència, entre altres temes. L’escriptor i crític literari Jorge Carrión conversarà amb l’autora sobre el procés creatiu, les influències estilístiques i les obres que configuren la seva carrera literària.

Carnicero (Barcelona, 1974) és enginyera industrial i professora de tecnologia. S’ha graduat al Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra i ha participat, gràcies al mecenatge de la Fundació Han Nefkens i el suport de la Fundació Ramon Llull, en el projecte de traducció Word for Word de l’School of the Arts de la Universitat de Colúmbia, a Nova York. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació, com ara RAC1, BTV i Catalunya Ràdio.

L’activitat es durà a terme dimecres 13 de desembre a partir de les 19 h, i per assistir-hi cal reservar entrada anticipadament.