Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona al febrer?

Thu, 01/02/2024 - 17:47

Quins escriptors i escriptores visitaran les Biblioteques de Barcelona al febrer?

Marc Pastor, Kike Ferrari, Tessa Hadley i Elvira Sastre, alguns dels protagonistes.

El mes de febrer és el més curt de l’any, però la llista d’autors i autores que al llarg d’aquests 29 dies —el 2024 és any de traspàs— visitaran les Biblioteques de Barcelona és llarga. Us en fem cinc cèntims.

En el marc del BCNegra, dimecres 7 Marc Pastor visitarà el club de lectura negra i criminal de la Biblioteca Jaume Fuster per comentar La mala dona. Dissabte 10, Kike Ferrari comentarà Que de lejos parecen moscas també dins de la programació del festival.

Hi haurà diverses sessions del programa “Parlem amb”. Dimecres 14, a la Biblioteca Esquerra Eixample – Agustí Centelles, Tessa Hadley conversarà entorn del llibre El passat. Dijous 15, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, Elvira Sastre comentarà Las Vulnerabilidades. Dijous 22, a la Biblioteca Jaume Fuster, Luis Landero presentarà La última función. Dilluns 26, també a la Jaume Fuster, Pierre Lemaitre, parlarà de la seva nova novel·la, El silencio y la cólera. I dijous 29, a la Biblioteca Nou Barris, Antonio Baños conversarà al voltant de Barcelona no te solució: la venda d’una ciutat.

Els clubs de lectura tampoc s’aturen. Divendres 2, Jorge Carrión i el seu llibre Membrana seran els protagonistes del club de lectura de ciència-ficció de la Biblioteca Montserrat Abelló. Dijous 8, Isabel–Cristina Arenas Sepúlveda parlarà de Y eran una sola sombra al club de lectura de literatura llatinoamericana de la Biblioteca Gabriel García Márquez. Dimecres 14, Eva Baltasar i el seu Mamut aniran al club de la Biblioteca Montbau – Albert Pérez Baró. Dimecres 21, Màrius Serra conversarà al voltant de La dona més pintada al club de lectura general de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle. I dilluns 26 de febrer, serà el torn de Marta Carnicero i el seu Matrioixques al club de lectura general de la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix.

Per últim afegir que  del 14 de febrer al 27 de març Belén López Peiró conduirà el taller de L’obrador titulat Llegir, escriure i compartir i que es durà a terme a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Més informació, aquí.