La Biblioteca Jaume Fuster rep la visita de Luis Landero

Tue, 20/02/2024 - 12:41

La Biblioteca Jaume Fuster rep la visita de Luis Landero

Parlarà amb Rosa Badia sobre la seva nova novel·la, titulada 'La última función'.

Una obra de teatre pot canviar la vida dels qui la representen? L’art ens pot transformar? Aquestes són algunes de les preguntes que ens endinsen a La última función, la nova novel·la de Luis Landero. El novel·lista d’Alburquerque en parlarà dijous 22 de febrer a les 18.30 h a la Biblioteca Jaume Fuster en una conversa amb Rosa Badia.

Publicada per Tusquets Editores, a La última función Landero ens torna a delectar amb la fascinació d’una història i d’uns personatges que semblen sortir de la boira i entomar l’escena per sentir-se transformats. Una història d’amor inesperada, i una infinitat de personatges secundaris humorístics i admirables que culminen en un desenllaç magistral. Un relat sobre el renaixement i les noves oportunitats de la mà del que va ser Premi Nacional de les Lletres Espanyoles l’any 2022.

Nascut l’any 1948, com a novel·lista Luis Landero es va donar a conèixer amb l’obra Juegos de la edad tardía (Premi de la Crítica i Premi Nacional de Narrativa l’any 1990), a la qual van seguir Caballeros de fortuna, El mágico aprendiz, El guitarrista, Hoy, Júpiter, Retrato de un hombre inmaduro, Absolución, El balcón en invierno, La vida negociable i l’aclamada Lluvia fina.

Més informació, en aquest enllaç.