Oberta la convocatòria d'una residència creativa per a il·lustradors

Thu, 22/02/2024 - 07:00

Oberta la convocatòria d'una residència creativa per a il·lustradors

L'organitza l'Institut Ramon Llull i es farà a Faberllull Olot de l’1 a l’11 d’octubre d'aquest 2024.

L’Institut Ramon Llull ofereix a 7 il·lustradors i il·lustradores la possibilitat de fer una residència creativa remunerada a Faberllull Olot entre l’1 i l’11 d’octubre d’aquest 2024. En el decurs de la residència, els il·lustradors treballaran encàrrecs proposats per editorials internacionals, a fi de procurar la seva potencial publicació en els seus respectius mercats.

Si hi voleu optar, la convocatòria és oberta fins a l’11 de març. Per ser candidat, cal tenir residència a Catalunya o les Illes Balears, disposar d’un mínim de tres obres publicades, i tenir una competència lingüística fluïda en anglès. Es valoraran mèrits com ara haver publicat obres en llengua catalana i en editorials estrangeres, o tenir experiència en encàrrecs editorials. També, disposar d’un certificat oficial de nivell d’anglès.

Les editorials internacionals participants són: Éditions les 400 coups (Canadà), Limonero (Argentina), Little Island (Irlanda), Nathan (França), Père Fouettard (França), Zalozba Hart (Eslovènia) i Camelozampa (Itàlia).

Aquesta serà la segona edició d’aquesta residència per a il·lustradors. Per a més informació, cliqueu l’enllaç.