Oberta la convocatòria per al Faber Andorra 2025

Fri, 24/05/2024 - 07:00

Oberta la convocatòria per al Faber Andorra 2025

S'adreça a professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats, entre els quals escriptors, traductors i guionistes.

Faberllull fa una crida a professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats de qualsevol part del món perquè presentin candidatures per fer estada a Faber Andorra durant el 2025.

Faber Andorra és una residència individual que es troba a La Massana, en un entorn natural perfecte on concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. L’organització posa a disposició del resident un apartament totalment equipat amb àrea de treball, un taller d’arts plàstiques i escèniques de 30 m² en cas que la feina del resident el requereixi i un ajut de 60 euros diaris per cobrir les despeses dels àpats. Faber Andorra no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria.

Pot presentar la seva candidatura qualsevol professional que tingui un projecte i que necessiti un espai i un temps de treball productiu per treballar-hi. És obert a artistes plàstics i audiovisuals, artesans, fotògrafs, dramaturgs, actors, directors, músics, compositors, cineastes, fotògrafs, historiadors, comissaris, crítics, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats, escriptors, traductors, guionistes i tota mena de professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats.

La durada de les estades ha de ser d’entre dos i sis setmanes, i les persones candidates han de fer una proposta de dues activitats com a mínim (una de les quals s’ha d’adreçar a públic escolar i/o universitari) per dur a terme durant els dies de l’estada. És condició indispensable la realització d’una activitat com a mínim.

Hi ha temps de presentar les candidatures fins al 25 de juliol. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Què és Faberllull?

Una xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats amb seus a Olot (Catalunya), a La Massana (Andorra) i a Palma ( Illes Balears) , gestionada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, el Govern d’Andorra, Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma.

Es tracta d’uns espais on professionals del món de les arts, les ciències o les humanitats (escriptors, traductors, artistes de diverses disciplines, estudiosos, científics, etc.) van a treballar en el seu projecte durant uns dies.