Votació popular per escollir el nom de la nova Biblioteca de Sarrià

Thu, 30/05/2024 - 07:00

Votació popular per escollir el nom de la nova Biblioteca de Sarrià

Els veïns i les veïnes podran triar-lo de forma telemàtica entre quatre opcions: J.V.Foix, Núria Pompeia, Carme Serrallonga i Emili Teixidor.

 

A partir de dilluns 10 de juny i fins al divendres 21 de juny els sarrianencs i sarrianenques podran escollir el nom de la nova Biblioteca de Sarrià, que s’està construint actualment a la plaça de Sarrià.

Els noms proposats per al nou equipament son quatre. D’una banda, el Districte de Sarrià – Sant Gervasi proposa el nom del poeta J.V.Foix i de la dibuixant Núria Pompeia. D’altra banda, la Taula d’Entitats de Sarrià proposa el nom de la pedagoga Carme Serrallonga i de l’escriptor Emili Teixidor.

La votació es durà a terme de forma telemàtica a través del web Decidim.Barcelona. Hi podran participar totes les persones majors de 14 anys empadronades al Districte de Sarrià – Sant Gervasi i només es podrà emetre un únic vot per persona. Per superar la bretxa digital s’habilitaran sis espais presencials a cada barri del Districte, per a qui ho desitgi pugui rebre suport per emetre el seu vot digital.

Tota la informació, en aquest enllaç.