Presentació de la col·lecció de relats 'Al ritme de Barcelona'

Fri, 31/05/2024 - 07:00

Presentació de la col·lecció de relats 'Al ritme de Barcelona'

Dimarts 11 de juny a les 18 h a la Fundació Cultural Casa de Rússia a Barcelona, amb la presència de les seves autores.

Mirada femenina” és un projecte literari internacional gestionat per un grup d’escriptores que comparteixen l’amor per la prosa curta i cada any publiquen col·leccions de contes dedicats a diferents ciutats del món. L’11 de juny, a les 18 h, a la Fundació Cultural Casa de Rússia a Barcelona, tindrà lloc la presentació de la col·lecció de contes “Al ritme de Barcelona”.

És la cinquena col·lecció del projecte, i consta d’un total de 25 relats. A la presentació hi participaran algunes de les autores: Inessa Barrat (escriptora, sumiller, França), Maya Dmitrieva (escriptora, terapeuta de text, filòsofa, Rússia), Zulfia Strack (escriptora, detallista, decoradora, Alemanya), Olga Henning (escriptora, enginyera en automatització i telecomunicacions, especialista en tecnologies de la informació, Alemanya), Yana Roy (escriptora, copywriter, traductora, França), Ekaterina Leglise (escriptora, poeta, empresària, França), Olga Gerasimova-Fernández (escriptora, traductora, productora de projectes culturals, França).

Al final de la trobada, les persones assistents participaran en el sorteig d’un lot de la col·lecció. L’entrada és lliure però amb inscripció prèvia.

Més informació, en aquest enllaç.