La Setmana del Llibre en Català canvia, excepcionalment, d'ubicació i dates

Mon, 17/06/2024 - 11:00

La Setmana del Llibre en Català canvia, excepcionalment, d'ubicació i dates

La 42a edició es durà a terme del 20 al 29 de setembre al passeig de Lluís Companys.

El proper mes de setembre es farà la 42a edició de La Setmana del Llibre en Català, un gran espai de trobada entre lectors, editors, llibreters i autors. I arriba amb importants novetats: es durà a terme, de manera excepcional, al passeig Lluís Companys, en comptes del Moll de la Fusta. El motiu: la celebració de la 37a Copa Amèrica a Barcelona. I també canviaran les dates: enguany La Setmana s’endarrereix uns dies i tindrà lloc del 20 al 29 de setembre, coincidint amb les festes de la Mercè.

Durant aquells 10 dies, el festival acolliràactivitats per a tots els públics, amb presentacions, recitals i concerts, converses amb autors nacionals i internacionals i signatures, a més de moltes altres sorpreses. En aquesta nova edició hi participaran 280 expositors entre segells editorials, llibreries i institucions, amb un total de 86 mòduls al llarg del passeig.

El comitè organitzador de La Setmana del Llibre en Català està encapçalat per Editors.cat i hi participen el Gremi d’Editors de Catalunya, l’APPEC, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, el Consorci de Biblioteques de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques Locals de la Diputació de Barcelona, l’ICEC, l’ICUB i l’Institut Ramon Llull. Així mateix, compta amb el suport de la Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Ministerio de Cultura.

Adrià Ferrer Marquès, autor del cartell

La imatge del cartell de la 42a edició de La Setmana l’ha creat l’il·lustrador de Malgrat de Mar Adrià Ferrer Marquès, més conegut com El Marquès. L’autor remet a les dues novetats de la nova edició: l’espai urbà del passeig Lluís Companys, amb l’Arc de Triomf com a icona, i la situació festiva de les festes de La Mercè, amb un gran castell de focs format per llibres.

Tota la informació de La Setmana, en aquest enllaç.