Biblioteques de Barcelona i el 42 proposen un nou club de lectura

Tue, 24/09/2024 - 07:00

Biblioteques de Barcelona i el 42 proposen un nou club de lectura

Es comentaran obres d'autores i autors que participaran aquest any al Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona.

Conduït per la periodista, editora i escriptora Mariló Àlvarez, Biblioteques de Barcelona i el 42, el Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona s’alien per programar un club de lectura on es llegiran i comentaran obres d’autores i autors que participaran enguany a la 4a edició del 42, que tindrà lloc del 6 al 10 de novembre a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

El club, presencial i dirigit a un públic adult, es durà a terme entre els mesos d’octubre i desembre a la Biblioteca Vila de Gràcia – Rosa M. Arquimbau, excepte la segona sessió, que l’acollirà Fabra i Coats. Les inscripcions per assistir-hi ja són obertes. Els llibres que es comentaran seran Mammalia, d’Elisenda Solsona (dia 9 d’octubre), Radio Free Camaco, d’Edgar Cantero (9 de novembre), i Si sabessis el mar com és bonic, de Gemma Calduch (11 de desembre). En totes les sessions hi haurà la presència de l’autor o autora del llibre.

L’hora d’inici serà a les 18.30 h en el cas de la primera i la tercera sessió, i a les 19.45 h la segona. Cadascuna durarà aproximadament una hora i mitja. Més informació i inscripcions, aquí.