Convocat el Premi Literari de Narrativa Breu 'Històries i memòria de l'Esquerra de l'Eixample'

Wed, 29/07/2020 - 07:00

Convocat el Premi Literari de Narrativa Breu 'Històries i memòria de l'Esquerra de l'Eixample'

És la seva vuitena edició i el període d'admissió d'originals finalitza el 13 de setembre.

L’Obrador d’històries i l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample convoquen la vuitena edició del Premi Literari de Narrativa Breu Històries i Memòria de l’Esquerra de l’Eixample. És obert a tots els majors de 16 anys i s’admetran originals fins al diumenge 13 de setembre de 2020.

Les bases del Premi assenyalen que el tema central del text ha de ser l’Esquerra de l’Eixample, tant pel que fa a la localització de la història com al seu desenvolupament. Els fets explicats poden ser reals o imaginaris, però sí que han de fer referència a la vida del barri, present o passada.

Els originals han de ser inèdits, poden estar escrits en català o en castellà, i l’extensió màxima ha de ser de 4.200 caràcters amb espais. El jurat declararà tres relats finalistes, entre els quals escollirà el guanyador. Els tres finalistes tindran per premi un exemplar de la novel·la del club de lectura i la participació a totes les activitats d’octubre previstes per als socis. El guanyador rebrà un val de 100 euros per bescanviar per cursos organitzats per l’Obrador d’històries, i el text es publicarà a la revista de l’Associació de Veïnes i Veïns.

Consulteu aquí totes les bases del Premi.