Neix l'ESEC Escola d'Escriptura de Catalunya

Thu, 10/09/2020 - 07:00

Neix l'ESEC Escola d'Escriptura de Catalunya

Les formacions començaran a finals de setembre a través de videocursos i el centre oferirà, entre altres, classes de narrativa, poesia, escriptura creativa i marca personal.

Amb tres pilars fonamentals, literatura, territori i cultura, i amb l’objectiu d’oferir una formació professional, amena i eficaç, neix l’ESEC Escola d’Escriptura de Catalunya. La seu principal l’estableix a Tortosa, en concret al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, però la situació sanitària actual portarà a que les primeres formacions es facin a través de videocursos i, per tant, s’hi podrà “assistir” còmodament des de casa.

L’ESEC s’adreça a tota mena d’alumnes, des dels que simplement volen aprendre a escriure millor fins als que aspiren a convertir-se en escriptors professionals. Per això, compta amb un equip docent ampli i experimentat, amb noms com el de l’escriptor i gestor cultural Sebastià Bennassar, l’escriptora i crítica literària M. Àngels Cabré, l’escriptor i poeta Vicenç Llorca, o la periodista i escriptora Laura Mas, entre altres. L’escriptor i comunicador David Martí n’és el director.

Entre la seva oferta formativa trimestral es troben cursos de narrativa, poesia, escriptura creativa i marca personal. També n’hi haurà de lectura, que convidaran, per exemple, a endinsar-se al món detectivesc de Sherlock Holmes, o al voltant d’altres personatges com Madame Bovary o Jack London.

Per a més informació, consulteu l’enllaç.