Literatura i espectacle es donen la mà a 'Llibres a escena'

Thu, 17/09/2020 - 07:00

Literatura i espectacle es donen la mà a 'Llibres a escena'

És una nova iniciativa de la llibreria Ona i de l'actriu i directora Mònica Lucchetti que es posa en marxa el dissabte 19 de setembre.

Llibres a escena és el nom de la proposta que la llibreria Ona i l’actriu i directora Mònica Luchetti han ideat i a través de la qual els assistents podran gaudir de teatre de text, lectures de poemes, música i recitals. Entre els objectius del projecte, expliquen els seus impulsors, hi ha “donar una cop de mà al món del teatre, que actualment viu un moment difícil a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la covid-19”.

Els petits espectacles tindran com a epicentre la literatura, ja sigui un llibre o la trajectòria literària d’un autor català, i les propostes aniran acompanyades de diverses lectures suggerides.

Les actuacions tindran lloc a la seu del carrer de Pau Claris de la llibreria Ona el tercer dissabte de cada mes, i la primera serà el 19 de setembre. Es tracta del muntatge titulat Volem (si volem), una reivindicació al dret a ser lliure  i a pensar diferent que mescla música i paraula. La idea i el guió són de Lali Barenys i de Carles Beltran. En els propers mesos arribaran un homenatge a Ovidi Montllor, una adaptació de l’obra d’Àngel Guimerà Terra baixa, i una altra del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.

Per assistir a qualsevol dels espectacles, és imprescindible fer reserva prèvia a través del correu reserves@onallibres.cat.