Un llibre recull els 50 anys d'història dels Castellers de Barcelona

Fri, 18/09/2020 - 07:00

Un llibre recull els 50 anys d'història dels Castellers de Barcelona

La presentació de l'obra tindrà lloc el dimarts 22 de setembre a les 18 h i es podrà seguir pel canal de YouTube de la colla.

La colla dels Castellers de Barcelona és la degana de la ciutat. Nascuda el 1969, l’any passat va celebrar el seu 50è aniversari. És aquest 2020, però, que arriba la que es podria considerar la cirereta de la commemoració: un llibre que recull la història de l’entitat i que a més inclou mig centenar de fotografies amb pilars fets en cinquanta llocs emblemàtics de Barcelona. El lector hi trobarà imatges, entre altres, del Park Güell, la Casa de les Punxes, el Camp Nou, el Parc del Laberint d’Horta o el Turó de la Rovira.

La publicació, editada per l’Ajuntament de Barcelona, porta per títol Barcelona. Terra de Castells, i en són autors Roberta Esteves, Raimon Cervera i Dani Cortijo. Tots tres participaran en la presentació de l’obra, que es farà a través del canal de YouTube dels Castellers de Barcelona el dimarts 22 de setembre a partir de les 18 h. També hi intervindran l’actual president de la colla, Ramon Gil, i el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de Barcelona, Joan Subirats. La presentació serà el pòrtic de les Festes de la Mercè.

Trobareu més informació aquí.