El festival de poesia NUDO creix en activitats, dies i espais

Fri, 09/10/2020 - 07:00

El festival de poesia NUDO creix en activitats, dies i espais

Enguany arriba a la quarta edició i té lloc entre el 22 i el 31 d'octubre

NUDO, festival de poesía desatada és una trobada anual que té per objectiu mostrar la realitat poètica contemporània sense límits de fronteres o formats. Segons els seus organitzadors, “la poesia avui dia està en auge i en permanent diàleg amb altres disciplines: il·lustració, vídeo, dansa, música, collage, pintura, fotografia, disseny, artesania”, i, en aquesta línia, NUDO ofereix recitals en petit format, projeccions de videopoesia, actuacions en directe, una exposició de poesia visual…, tot en un entorn íntim i proper.

El festival arriba aquest 2020 a la quarta edició. Havia de tenir lloc el mes d’abril, però, com tot en aquelles setmanes, no es va poder fer a causa de la pandèmia. Lluny de rendir-se, els organitzadors han preparat una cita més llarga que mai (del 22 al 31 d’octubre), amb més actes que en les anteriors edicions, i comptant amb més espais de la ciutat. Hi haurà actes poètics a l’espai cultural Inusual Project, a La Rubia Teatre, al Centre Cívic Pati Llimona, a la basílica de Sant Josep Oriol i a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda.

Entre les propostes, citem l’exposició de poesia visual Bisions, dels fotògrafs Àlex Monfort i Carles Canals, una mostra a l’Inusual Project oberta fins al 20 de novembre i que vol reflexionar sobre el nostre dia a dia; recitals intimistes com el que oferirà l’escriptor Alejandro Palomas; o l’homenatge al cineasta Federico Fellini conduït pel dissenyador Juan Cardosa.

Per conèixer tota la programació i més detalls del festival, cliqueu aquí.