Últimes setmanes per presentar-se al 6è Premi Llibres Anagrama de Novel·la

Mon, 12/10/2020 - 07:00

Últimes setmanes per presentar-se al 6è Premi Llibres Anagrama de Novel·la

Fins ara han obtingut el guardó Albert Forns, Tina Vallès, Llucia Ramis, Irene Solà i Anna Ballbona.

És un premi jove, però que ja ha assolit un gran prestigi i ha coronat fins al moment novel·les de l’escriptor Albert Forns i de les escriptores Tina Vallès, Llucia Ramis, Irene Solà i, la darrera, Anna Ballbona, per la seva obra titulada No soc aquí. Parlem del Premi Llibres Anagrama de Novel·la, que ara arriba a la sisena edició. Si us agrada escriure i hi voleu optar, ja cal que feu via: els textos, que han de ser inèdits, originals i en català, s’han de fer arribar a l’editorial el 23 d’octubre com a molt tard.

Les bases indiquen que els originals s’hauran d’enviar amb el nom, cognoms i domicili de l’autor/a, acompanyats d’una breu nota biobibliogràfica. També es poden presentar amb pseudònim, i en aquest cas és indispensable que el nom, cognom i domicili de l’autor s’afegeixin en un sobre a part. El guanyador o guanyadora rebrà, en l’acte de signatura del contracte, la quantitat de 6.000 euros en concepte d’avançament de drets d’autor.

El jurat estarà format per Mita Casacuberta, Guillem Gisbert, Imma Monsó, Jordi Puntí i Isabel Obiols i Silvia Sesé en representació de l’editorial. El premi pot ser declarat desert. En tot cas, l’acte de lliurament tindrà lloc el tercer dilluns del mes de gener de l’any 2021.

Per conèixer tots els detalls de les bases del Premi Anagrama, cliqueu aquí.