Compte enrere per a l'edició barcelonina del FLIC

dc., 20/10/2021 - 07:00

Compte enrere per a l'edició barcelonina del FLIC

Serà l'onzena edició d'aquest festival de literatura i arts infantil i juvenil i es farà els dies 20 i 21 de novembre al Museu del Disseny.

 

El FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, porta una dècada investigant i mostrant altres maneres de viure la literatura. L’organització, Tantàgora, hi implica totes aquelles persones que acompanyen els infants i els joves en el procés de la descoberta literària: famílies, mestres, bibliotecaris/àries, escriptors/es, il·lustradors/es, editors/es, i també organitzacions que comparteixen aquesta missió més allà del sector del llibre i de l’educació. L’edició d’aquest 2021 és la número 11, i se celebra a tres ciutats: a Madrid, els dies 22 i 23 d’octubre, a Barcelona, el 20 i 21 de novembre, i a Vic, l’11 de desembre. A més, se’n farà una versió en línia per a professionals entre el 15 i el 19 de novembre.

A la capital catalana, la cita serà al Museu del Disseny, i les entrades es posaran molt aviat a la venda. Qui hi assisteixi hi trobarà un programa de propostes familiars i escolars basat en un seguit de llibres seleccionats. Aquest 2021 el tema del festival és Ficcions, i s’han escollit 40 llibres agrupats en quatre categories: Tastar la por, En clau d’aventura, Quina gràcia! i Per sucar-hi pa. També hi haurà conferències, trobades professionals i una fira d’il·lustració oberta a tothom.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.