La Casa València acull el Sopar Estellés 2019

La Casa València acull el Sopar Estellés 2019

Òmnium Cultural, la Fundació Ramon Llull, Casa València de Barcelona, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i l’Espai País Valencià organitzen un any més a Barcelona el Sopar Estellés, una trobada que combina poesia, música i gastronomia i que té lloc simultàniament a molts altres indrets. El Sopar Estellés, també dit Festa Estellés, té com a principal propòsit recordar la figura del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés, i a la capital catalana es farà a les 20 h del dimecres 18 de setembre a Casa València (c/ de Còrsega, 335). També hi haurà sopars a Palma, València, Brussel·les, Lleida o Sabadell, entre altres localitats.

Precisament les connexions en directe amb els altres sopars seran un dels moments esperats de l’esdeveniment. Hi haurà també l’actuació musical de Sandra Monfort i de Joan Vallbona. Màbel Martí serà la conductora de l’acte.

El Sopar Estellés s’inspira en els Burns Supper, una festa en la que els escocesos recorden el poeta Robert Burns, i l’ambient que es respira és festiu i popular. Hi pot assistir tothom qui vulgui prèvia inscripció i fins omplir l’aforament.