Liternatura

dt., 25/09/2018 - 11:11

Liternatura

Liternatura: primer festival de literatura i natura al MUHBA Vil·la Joana - Casa Verdaguer de la Literatura de Barcelona.

 

Els dies 20 i 21 d’octubre arriba Liternatura al MUHBA Vil·la Joana – Casa Verdaguer de la Literatura de Barcelona, el primer festival de literatura i natura.

 

Es tracta d’una iniciativa pionera que vol celebrar la natura a través de la literatura i vol ser un punt de trobada que combinarà presentacions literàries, converses, tallers, itineraris, lectures i activitats a l’aire lliure dirigides sobretot al públic familiar per tal d’intentar sembrar la llavor de la consciència, el respecte per la natura i el foment de la lectura.

 

El MUHBA Vil·la Joana, situat al Parc Natural de Collserola i només a 15 minuts del centre de la ciutat, serà el marc ideal on es podran veure i escoltar figures locals i internacionals com Philip Hoare (autor de Leviatan o la ballena i El mar interior), Antonio Sandoval Rey (ornitòleg i comunicados ambiental) o Gabi Martínez (autor de literatura de viatges).

 

A més a més, el Festival comptarà amb la creació d’una llibreria efímera i mimetitzada amb l’entorn, dissenyada especialment per l’ocasió i dirigida per la llibreria La Central, i un espai gastronòmic per passar un dia rodó en un entorn immillorable.

 

No us perdeu l’obertura del Festival del dia 20, que anirà a càrrec de Josep Pedrals i que s’encarregarà de conduir els primers assistents a través d’una passejada literària pel bosc, des del Baixador de Vallvidrera fins al MUHBA Vil·la Joana.

 

Més informació