-->

De Marxa... Fent esport!

En curs
Categoria:  (13-18) Educació Esport Participació

De Marxa... Fent esport!

Aquest programa dona a conèixer als joves recursos esportius del districte o de la ciutat.

És un programa que té per objectiu estimular la pràctica de l’exercici físic en el temps d’oci dels joves. Està adreçat a joves de 4t d’ESO, cicles formatius de grau mitjà (CFGM) o programes de qualificació professional (PQPI), donant-los a conèixer recursos esportius propers o de la ciutat.  S’utilitza la pràctica d’exercici físic com a mitjà de promoció de la salut i de prevenció de conductes de risc.

De marxa… Fent esport! consta de dues fases:

1. L’alumnat participa en una sortida programada des de l’àrea d’educació física dels centres escolars en una jornada de quatre hores de durada (en horari escolar) a una instal·lació esportiva propera.

2. S’ofereix la possibilitat de matricular-se gratuïtament a la instal·lació i d’abonar-s’hi pagant una quota molt reduïda fins a complir els 18 anys. Això dóna dret als participants a dur a terme una hora d’activitat física dirigida dos cops per setmana (dimecres i divendres a la tarda), així com a utilitzar, tots els caps de setmana de l’any, els serveis d’ús lliure de la instal·lació.

Aquest programa és una iniciativa de Institut Barcelona Esports – Agència de Salut Pública de Barcelona. S’implementa durant els matins als centres esportius municipals on es faci l’activitat. Les inscripcions es realitzen a través del centre educatiu (primera fase) i al centre esportiu (segona fase).

Documentació: