Districte deCiutat Vella

Pausa

La màgia a Ciutat Vella

Com cada any Ciutat Vella ja ho té tot a punt per acollir les activitats nadalenques més populars i emblemàtiques de la ciutat. Però a més, també les entitats i els equipaments proposen un gran número de propostes per un Nadal més proper i participatiu. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Persones amb discapacitat recorren els carrers de Ciutat Vella per recollir dades sobre l'accessibilitat de carrers, comerços i equipaments.

Persones amb discapacitat recullen dades de l'accessibilitat dels carrers, els comerços i els equipaments de Ciutat Vella

13/12/2019 - 09:13 h

En el marc del projecte Comerç Accessible Sense Barreres (CASBA) persones amb discapacitat recorren els carrers del barri Gòtic (Ciutat Vella) per recollir dades entorn a l'accessibilitat i planificar les futures millores arquitectòniques.

Una cinquena part de la població metropolitana, en risc de pobresa

12/12/2019 - 19:31 h

Economia. Conclusions de l’informe “Estadístiques metropolitanes sobre condicions de vida”, elaborat per l’IERMB.

Oberta la inscripció als tallers d'hivern

12/12/2019 - 12:50 h

Cursos. Als centres cívics de Ciutat Vella tens una gran oferta de cursos i pots inscriure't online.

gent gran

Garantir l’envelliment actiu de la població: gairebé 90.000 persones de més de 64 anys viuen soles

11/12/2019 - 19:41 h

Sanitat i salut. L’informe de salut pública 2018 constata l’envelliment de la població i la disminució dels avortaments i els embarassos de dones adolescents.

Agenda

Cursa dels Nassos

Esports. Acomiadeu el 2019 amb l’últim esprint de l’any.

Quan:
31/12/2019
On:
Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina

Primer bany de l’any

Esports. Doneu la benvinguda al 2020 amb una capbussada col·lectiva a la platja de Sant Sebastià!

Quan:
01/01/2020
On:
Platja de Sant Sebastià

La Carassa de Nadal

Cercavila. Cercaviles de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona pels carrers del Gòtic i per la Fira de Santa Llúcia, acompanyada de grallers i llançant caramels per a nenes i nens.

Quan:
Del 30/11/2019 al 22/12/2019
On:
Carrers de Ciutat Vella

Memòria fotogràfica del Raval

Exposicions. La mostra pretén recuperar els tresors perduts del barri, indrets, espais i racons emblemàtics que degut a la transformació de l'entorn ja no existeixen.

Quan:
Del 03/12/2019 al 30/12/2019
On:
Centre Cívic Drassanes

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès