Districte deCiutat Vella

Pausa

Castanyada

Ets més de castanyes, moniatos o panellets? Viu la Castanyada sense sortir del barri! T'expliquem com se celebra al Raval, el Gòtic, la Barceloneta o el Casc Antic.

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

La Casa dels Entremesos surt al carrer per celebrar que fa deu anys

08/11/2019 - 16:32 h

Cases de la festa. Els propers 15, 16 i 17 de novembre, la Casa dels Entremesos celebra el desè aniversari de la seva inauguració.

Naturgy, l’antiga Gas Natural, paga 14 milions a l’Ajuntament per unes obres al port

08/11/2019 - 12:56 h

Ajuntament. L’abonament de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres tanca vuit anys de litigi i suposa la regularització dels treballs.

Vols emprendre a Ciutat Vella? Tens un comerç o negoci i necessites orientació?

08/11/2019 - 12:14 h

Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica. Coneix els serveis a la teva disposició al Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica (PAAE) de Ciutat Vella i les principals dades dels assessoraments fets fins ara.

Més de 150 entitats ja fan ús del Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella

07/11/2019 - 14:18 h

El Banc de Recursos Mancomunats és un espai obert a totes les entitats i col·lectius de Ciutat Vella, on tothom pot compartir i cedir els seus recursos, fomentant així la cooperació, el treball en xarxa i potenciant sinergies.

Agenda

'Maremar'

Espectacles. Dagoll Dagom presenta al Poliorama aquesta obra basada en 'Pèricles, príncep de Tir', de William Shakespeare.

Quan:
Del 14/11/2019 al 08/12/2019
On:
Teatre Poliorama

“Charlotte Posenenske: Work in Progress”

Exposicions. El Macba exposa l’intens període de creació artística de Posenenske entre el 1956 i el 1968.

Quan:
Del 18/10/2019 al 08/03/2020
On:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Exposició "Últims pescadors de la Barceloneta"

Fotografia. Una mostra que ens apropa a l'activitat pesquera a terra i al mar, amb retrats d'homes i dones d'aquest ofici tan antic, dels canvis que ha experimentat i del seu futur.

Quan:
Del 24/10/2019 al 22/11/2019
On:
Centre Cívic Barceloneta

“Grumets intrèpids”

Infants. Activitat per a famílies amb nens i nenes de 5 a 12 anys al Museu Marítim.

Quan:
Del 20/10/2019 al 15/12/2019
On:
Museu Marítim de Barcelona

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès