Districte deCiutat Vella

Pausa

Barcelona des de casa

Informació general sobre la Covid-19. #EnsEnSortirem

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Decidim Ciutat Vella

El procés dels Pressupostos Participatius continua. A la plataforma Dedicim.Barcelona encara pots presentar projectes, i pots proposar i debatre els que s’hagin presentat. 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Notícies

radarstrucades

Barcelona posa en marxa un telèfon de suport emocional per a la ciutadania

27/03/2020 - 18:16 h

Salut mental. L’objectiu és prevenir el deteriorament de la salut mental que pot provocar la situació de confinament, sobretot, entre les persones més vulnerables.

Quatre equipaments es transformaran per atendre pacients amb Covid-19

26/03/2020 - 21:05 h

Covid-19. Comencen les feines de muntatge perquè es puguin atendre fins a sis-cents pacients als pavellons esportius.

“Barcelona des de casa”, el web d’informació, recursos i cures per fer front a la Covid-19

26/03/2020 - 19:03 h

Covid-19. L’espai digital aplega totes les mesures municipals engegades amb motiu de l’estat d’alarma.

El pagament dels tributs municipals s’allarga fins al juliol

26/03/2020 - 14:59 h

Ajuntament. Es modifica el calendari fiscal per alleugerir la càrrega de la despesa de famílies, autònoms i empreses.

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès