Districte deCiutat Vella

Pausa

S'ajorna el Ple de Ciutat Vella

Les sessions del Ple del Consell del Districte de Ciutat Vella previstes pel 17 d'octubre s'han ajornat al 24 d'octubre a les 18.30 h. Es retransmetrà en directe al web i comptarà amb suport en accessibilitat, idioma i cura d'infants. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Tallers de tardor

Els centres cívics de Ciutat Vella tornen farcits de propostes de tallers per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Salvador Alemany, Arturo San Agustín i el Teatre Romea distingits com a Ramblistes d’Honor

16/10/2019 - 10:06 h

La Rambla. Amics de La Rambla va lliurar ahir, dimarts 17 d'octubre, en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, els guardons de Ramblista d'Honor 2019.

Unes ordenances fiscals adaptades a les necessitats de la ciutat

15/10/2019 - 18:04 h

Hisenda. S’actualitzen l’IBI i les taxes de l’estacionament de vehicles en superfície, el clavegueram o les terrasses per fer front a l’emergència climàtica i a l’ús intensiu de l’espai públic.

L'Open House dona a conèixer el patrimoni arquitectònic de Barcelona

15/10/2019 - 12:08 h

Arquitectura. El cap de setmana del 26 i 27 d'octubre més de 200 edificis obriran les portes a tota la ciutat. A Ciutat Vella se'n podran visitar més d'una trentena.

Declaració institucional davant la sentència del Tribunal Suprem als dirigents independentistes

14/10/2019 - 14:28 h

Ajuntament. Posicionament de l’alcaldessa, Ada Colau, davant la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem als líders independentistes.

Agenda

'Un enemic del poble', d'Henrik Ibsen

Teatre. Una peça profundament compromesa, plena de reflexions i crítica amb les actituts d'una sociedad hipòcrita, de doble moral.

Quan:
Del 19/10/2019 al 20/10/2019
On:
Teatre Centre Sant Pere Apóstol

Taller 'Els nens i les nenes del barri'

Taller. Un nou espai permanent en què els nens i nenes de 9 a 12 anys del barri poden experimentar amb un artista i viure una experiència oberta a la imaginació.

Quan:
Del 17/10/2019 al 28/05/2020
On:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Munt de Mots

Cultura. Desena edició del Festival de Narració Oral de Barcelona.

Quan:
Del 14/10/2019 al 26/10/2019
On:
Diferents equipaments de la ciutat

“Joan Brossa, poeta de la revolta”

Exposicions. Mostra coproduïda per El Born CCM i per la Fundació Joan Brossa en el marc del centenari del naixement del poeta.

Quan:
Del 03/10/2019 al 02/02/2020
On:
El Born Centre de Cultura i Memòria

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès