Districte deCiutat Vella

Pausa

Festa Major del Casc Antic 2019

Del 20 de juny a l'1 de juliol arriba la Festa Major del Casc Antic dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Us esperen un munt d'activitats per a totes les edats!

Juguem a la plaça de la Mercè

Xarranca, paracaigudes, jocs de taula, malabars, circ… Cada dissabte a la tarda dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre la plça s'omplirà de jocs per als més menuts.

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

No tens clar com funciona Local Local?

El 20 de juny farem una sessió informativa sobre la nova convocatòria de Baixos de Protecció Oficial, el programa que posa locals de propietat municipal a disposició del comerç de proximitat i d'una activitat econòmica sostenible.

Aula Ambiental de Ciutat Vella

Activitats, visites, tallers, recursos, cessió d'espais... Descobreix l’educació ambiental i la cultura de la sostenibilitat a partir d'un programa d’activitats preparat en col·laboració amb entitats i associacions del districte. 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Música i història al Monestir de Sant Pau del Camp

26/06/2019 - 12:23 h

De juliol a setembre una programació exclusiva de visites guiades i concerts al capvespre aproparà al públic l'emblemàtic edifici des d’una nova perspectiva.

Torna el Cinema Lliure a la platja de la Barceloneta

26/06/2019 - 10:08 h

Cinema. El cicle de projeccions de cinema a l'aire lliure torna del 27 de juny a l'1 d'agost, amb una selecció del millor cinema independent de qualitat a la platja de Sant Sebastià.

A l'estiu, el pati segueix obert!

26/06/2019 - 09:31 h

Patis oberts. Fins el 31 de juliol, el pati de l'Institut Pau Claris obrirà tots el dies de 18 a 19.30 h, també hi ha programades activitats dinamitzades com el circ en família.

Activat l’avís preventiu de contaminació atmosfèrica per PM10

25/06/2019 - 14:28 h

Contaminació. Els serveis municipals activen mesures preventives com regar de manera més intensiva i evitar l’ús de bufadors.

Agenda

Disco Party: Orgull LGTBI a la plaça Reial

Festa. Amb motiu del 'Dia Internacional per l'Alliberament Gai, d'homes i dones Transsexuals, Lèsbic i Bisexual' la plaça Reial es convertirà en una autèntica disco party.

Quan:
28/06/2019
On:
plaça Reial

"Assajar és de covards: la Gala"

El cicle de jam sessions teatrals amb textos inèdits i música en directe, celebra el final de la 6a temporada amb un tancament creatiu de 48 hores.

Quan:
30/06/2019
On:
L'Àtic22 - Tantarantana Teatre

Liceu a la Fresca presenta ‘Tosca’ sota el cel del Raval

La plaça Salvador Seguí serà l'escenari des d'on es podrà gaudir de l'obra de Puccini a l'aire lliure.

Quan:
28/06/2019
On:
Arc de Triomf, Palau Robert, Centre Cívic Sant Martí, pl. Salvador Seguí i Casino de l'Aliança

Travessia al Port de Barcelona

Esports. El dissabte 29 de juny arriba la 92a edició de la Travessia al Port de Barcelona.

Quan:
29/06/2019
On:
Moll de la Fusta

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès