Districte deCiutat Vella

Pausa

Decidim Ciutat Vella

Al febrer i al març se celebraran totes les trobades presencials per debatre i esmenar les actuacions incloses al Programa d'Actuació de Districte, recollir-ne de noves i i també proposar projectes d’inversió per al procés participatiu. T'hi esperem!

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Barcelona Opportunity Week

Sabeu què és la Barcelona Opportunity Week?

19/02/2020 - 16:13 h

Ajuntament. Del 21 de febrer a l’1 de març s’oferirà un programa d’activitats i ofertes de transport, allotjament, comerç, gastronomia i restauració.

Preinscripció escolar: sessions informatives a Ciutat Vella

19/02/2020 - 14:08 h

Educació. Al districte, les sessions tindran lloc al Casal de Barri Folch i Torres i a la seu del Districte.

Ja et pots inscriure al Festival d'Art Jove de Ciutat Vella

19/02/2020 - 10:15 h

Concursos. Fins a l'1 de març us podeu inscriure per participar a una nova edició del concurs de talents que impulsa la creació artística entre les persones joves del districte.

cap raval nord capella misericòrdia

Primer tràmit per convertir la capella de la Misericòrdia en el nou CAP Raval Nord

18/02/2020 - 19:13 h

Urbanisme i infraestructures. Aprovació inicial per modificar el Pla general metropolità i construir també el nou edifici del Macba.

Agenda

"11 Fotoconnectades"

Exposició. És una iniciativa de Fotoconnexió que vol donar visibilitat als treballs de les fotògrafes professionals i aficionades membres de l'associació.

Quan:
Del 20/02/2020 al 21/03/2020
On:
Centre Cívic Pati Llimona

"Tetas", de Berta Lacht

Exposició. Alguna vegada hem vist representada la figura de les tetes amb pèls? I les que han passat una mastectomia? I totes aquelles que no són dins dels cànons de bellesa establerts?

Quan:
Del 20/02/2020 al 21/03/2020
On:
Centre Cívic Pati Llimona

Nens cantaires de Viena

Música. Concert extraordinari del cor infantil més famós del món.

Quan:
22/02/2020
On:
Petit Palau - Palau de la Música Catalana

Photogenic Festival

Exposicions. El festival presenta projectes de fotògrafs emergents en comerços singulars.

Quan:
Del 05/03/2020 al 19/03/2020
On:
Antiga Fàbrica Estrella Damm i comerços de Gràcia i Ciutat Vella

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès