Districte deCiutat Vella

Pausa

S'ajorna el Ple de Ciutat Vella

Les sessions del Ple del Consell del Districte de Ciutat Vella previstes pel 17 d'octubre s'han ajornat al 24 d'octubre a les 18.30 h. Es retransmetrà en directe al web i comptarà amb suport en accessibilitat, idioma i cura d'infants. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Tallers de tardor

Els centres cívics de Ciutat Vella tornen farcits de propostes de tallers per passar-ho bé aprenent, desenvolupant la creativitat i enriquint la pròpia experiència.

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Escoles bressol municipals, escoles bressol, EBM, educació infantil, Barcelona

Serveis mínims per la vaga general del 18 d’octubre

17/10/2019 - 12:44 h

Ajuntament. El funcionament del transport públic, les escoles i els centres de salut pot veure’s afectat per l’aturada convocada.

Es posa en marxa un hort comunitari al Raval per fer xarxa en la diversitat veïnal

17/10/2019 - 11:04 h

Lleure. L'hort, que es troba a la terrassa del Casal Municipal de Gent Gran Josep Trueta (C Reina Amàlia, 31-33), vol ser una iniciativa que ajudi a la salut mental dels veïns del Raval i enforteixi les relacions socials al barri.

Salvador Alemany, Arturo San Agustín i el Teatre Romea distingits com a Ramblistes d’Honor

16/10/2019 - 10:06 h

La Rambla. Amics de La Rambla va lliurar ahir, dimarts 17 d'octubre, en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, els guardons de Ramblista d'Honor 2019.

Unes ordenances fiscals adaptades a les necessitats de la ciutat

15/10/2019 - 18:04 h

Hisenda. S’actualitzen l’IBI i les taxes de l’estacionament de vehicles en superfície, el clavegueram o les terrasses per fer front a l’emergència climàtica i a l’ús intensiu de l’espai públic.

Agenda

Canvi oficial d'horari d'hivern per a l'any 2019

Medi ambient. La nit de dissabte 26 a diumenge 27 els rellotges s’endarreriran una hora: a les tres de la matinada tornaran a ser les dues, per adaptar-nos a l'horari d’hivern.

Quan:
27/10/2019
On:
A tot l'Estat

'Un enemic del poble', d'Henrik Ibsen

Teatre. Una peça profundament compromesa, plena de reflexions i crítica amb les actituts d'una sociedad hipòcrita, de doble moral.

Quan:
Del 19/10/2019 al 20/10/2019
On:
Teatre Centre Sant Pere Apóstol

Barcelona Dibuixa

Festes. Barcelona Dibuixa arriba a més barris i entitats que mai!

Quan:
20/10/2019
On:
Diferents espais de la ciutat

Taller 'Els nens i les nenes del barri'

Taller. Un nou espai permanent en què els nens i nenes de 9 a 12 anys del barri poden experimentar amb un artista i viure una experiència oberta a la imaginació.

Quan:
Del 17/10/2019 al 28/05/2020
On:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès