Districte deCiutat Vella

Pausa

Ens en sortirem

Consulteu tota la informació sobre el procés de desconfinament a la ciutat, els consells de salut, higiene i seguretat i les mesures de suport econòmic i social impulsades per l’Ajuntament.

#Ensensortirem.

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Decidim Ciutat Vella

El procés dels Pressupostos Participatius continua. A la plataforma Dedicim.Barcelona encara pots presentar projectes, i pots proposar i debatre els que s’hagin presentat. 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Notícies

El bany i l’esbarjo a les platges tornaran amb la fase 2 de la desescalada

04/06/2020 - 17:47 h

Medi ambient i sostenibilitat. Per garantir les distàncies de seguretat s’establiran controls de l’aforament a la franja litoral de Ciutat Vella.

Nous itineraris segurs a Ciutat Vella per anar a peu els caps de setmana i els festius

04/06/2020 - 14:46 h

Mobilitat i transports. Un tram del carrer del Carme i una altre del carrer Sant Antoni Abat, s'afegeixen als grans àmbits de la ciutat es reservaran per als vianants, de 9.00 a 21.00 hores, mentre duri el desconfinament.

El Corpus de Barcelona celebra en línia el 700è aniversari

03/06/2020 - 13:43 h

Corpus. Totes les activitats es poden seguir des de les xarxes socials de Cultura Popular de Barcelona.

projectes d'alimentació

Desplegament extraordinari per garantir el dret a una alimentació adequada

03/06/2020 - 13:28 h

Serveis socials. La inversió municipal en projectes d’alimentació per a persones en situació de vulnerabilitat augmenta en un milió d’euros.

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès