Districte deCiutat Vella

Pausa

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Ajudes per a la rehabilitació de finestres

Per reduir les molèsties del soroll ambiental del veïnat a les zones amb més afectació del Raval i del Gòtic, el Pla de barris posa en marxa un programa de subvencions per a la rehabilitació de finestres que, segons el nivell de renda, poden arribar a cobrir fins al 90% del cost de les obres. 

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Els II Premis Barcelona Innovació Educativa reconeixen Impulsem i #Ravalsteam

26/03/2019 - 15:10 h

Educació. En l'apartat de Formació Professional ha estat premiada la Cooperativa Impulsem i per districtes el projecte #Ravalsteam.

La llibreria La Garba de la Barceloneta reobrirà l’1 d’abril

26/03/2019 - 14:18 h

Comerç. Després del tancament per jubilació del propietari, la campanya engegada per l'Associació Barceloneta Alerta ha aconseguit els fons econòmics necessaris per reobrir l'única llibreria que quedava al barri.

El Mercat Dominical de Sant Antoni inicia un cicle de converses literàries

25/03/2019 - 15:58 h

Les converses tindran lloc entre el proper cap de setmana de març i cada diumenge del mes d'abril a càrrec dels autors de cadascun dels llibres.

El Cicló: el teatre independent ocupa el Tantarantana

25/03/2019 - 13:20 h

El projecte de suport a la creació independent i autogestionada torna amb cinc nous espectacles que es podràn veure entre els propers mesos de març i novembre.

Agenda

'La Ciutadella, un parc històric en el llimb'

Xerrada. Una reflexió crítica sobre aquest jardí únic de Barcelona, la seva història, la importància de les seves construccions i el seu estat actual.

Quan:
27/03/2019
On:
Centre Cívic Pati Llimona

Dansa. Quinzena Metropolitana: “Tothom balla”

Dansa. Una coreografia pensada per a la gent que es mou, una ballada multitudinària que tindrà lloc a totes les ciutats de la Quinzena Metropolitana de manera simultània.

Quan:
30/03/2019
On:
Diferents espais de l'àrea metropolitana

‘Vivaldi, la cigala i la formiga’, a càrrec de La Petita Brownie i Cia

Titelles. ‘Les quatre estacions’ posen el fons sonor al pas del temps i els canvis en el bosc en aquest espectacle tranquil, intimista i ple d’encant.

Quan:
Del 29/03/2019 al 31/03/2019
On:
La Puntual. Putxinel.lis de Barcelona

Canvi oficial a l'horari d'estiu

Horaris. La nit del dissabte al diumenge a les dues de la matinada seran les tres i començarà l’horari d’estiu.

Quan:
31/03/2019
On:
A tot l'Estat

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès