Districte deCiutat Vella

Pausa

Més de 30 edificis de Ciutat Vella s'obren per l'Open House

26 i 27 d'octubre el 48h Open House Barcelona desvesteix l'arquitectura a la ciutat. Una oportunitat única per conèixer més de 30 edificis emblemàtics de Ciutat Vella!

S'ajorna el Ple de Ciutat Vella

Les sessions del Ple del Consell del Districte de Ciutat Vella previstes pel 17 d'octubre s'han ajornat al 24 d'octubre a les 18.30 h. Es retransmetrà en directe al web i comptarà amb suport en accessibilitat, idioma i cura d'infants. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2019

23/10/2019 - 13:10 h

Mobilitat. En marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús que es mantindrà fins al 3 de novembre.

Impuls a les indústries creatives per fomentar un sector dinàmic i en creixement

23/10/2019 - 08:44 h

Economia. Una mesura de govern preveu treballar amb les empreses del sector una estratègia a escala local i internacional

Activada l’alerta per mal estat de la mar

22/10/2019 - 16:47 h

Seguretat i prevenció. Es recomana evitar les rieres i els passos inundables i no accedir a les platges, i el pas als espigons queda prohibit per evitar riscos.

Suspensió de llicències per obrir nous locals de joc i apostes amb l’objectiu de lluitar contra les addiccions

22/10/2019 - 14:05 h

Sanitat i salut. Una nova mesura regularà el sector per fer front als problemes de salut i dependència que generen aquestes activitats.

Agenda

Exposició "Últims pescadors de la Barceloneta"

Fotografia. Una mostra que ens apropa a l'activitat pesquera a terra i al mar, amb retrats d'homes i dones d'aquest ofici tan antic, dels canvis que ha experimentat i del seu futur.

Quan:
Del 24/10/2019 al 22/11/2019
On:
Centre Cívic Barceloneta

“Grumets intrèpids”

Infants. Activitat per a famílies amb nens i nenes de 5 a 12 anys al Museu Marítim.

Quan:
Del 20/10/2019 al 15/12/2019
On:
Museu Marítim de Barcelona

‘Viejo amigo Cicerón’

Espectacles. Mario Gas dirigeix l’obra escrita per Ernesto Caballero i interpretada per Josep Maria Pou.

Quan:
Del 17/10/2019 al 10/11/2019
On:
Teatre Romea

Canvi oficial d'horari d'hivern per a l'any 2019

Medi ambient. La nit de dissabte 26 a diumenge 27 els rellotges s’endarreriran una hora: a les tres de la matinada tornaran a ser les dues, per adaptar-nos a l'horari d’hivern.

Quan:
27/10/2019
On:
A tot l'Estat

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès