Districte deCiutat Vella

Pausa

Festa Major del Casc Antic 2019

Del 20 de juny a l'1 de juliol arriba la Festa Major del Casc Antic dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Us esperen un munt d'activitats per a totes les edats!

Juguem a la plaça de la Mercè

Xarranca, paracaigudes, jocs de taula, malabars, circ… Cada dissabte a la tarda dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre la plça s'omplirà de jocs per als més menuts.

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

No tens clar com funciona Local Local?

El 20 de juny farem una sessió informativa sobre la nova convocatòria de Baixos de Protecció Oficial, el programa que posa locals de propietat municipal a disposició del comerç de proximitat i d'una activitat econòmica sostenible.

Aula Ambiental de Ciutat Vella

Activitats, visites, tallers, recursos, cessió d'espais... Descobreix l’educació ambiental i la cultura de la sostenibilitat a partir d'un programa d’activitats preparat en col·laboració amb entitats i associacions del districte. 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Activat l’avís preventiu de contaminació atmosfèrica per partícules PM10

25/06/2019 - 14:28 h

Contaminació. Els serveis municipals activen mesures preventives com regar de manera més intensiva i evitar l’ús de bufadors.

El Llimonades omple d'activitats el barri Gòtic

25/06/2019 - 12:43 h

Cultura. Del 27 de juny al 19 de juliol el Festival organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona us convida a gaudir de diferents propostes lúdiques i culturals a les places i patis del Barri Gòtic.

Havaneres vora de la mar a la Barceloneta

25/06/2019 - 11:45 h

Música. El dissabte 29 de juny el Port Vell acollirà la 34a Trobada d'Havaneres 'Barcelona Cara al mar', la cita més rellevant de cançó marinera de Barcelona.

Un ampli programa d'activitats per retre homenatge a la revolta d'Stonewall

25/06/2019 - 11:39 h

LGTBI. El Centre LGTBI vol commemorar l’aniversari de la revolta que va marcar el naixement del moviment LGTBI a nivell internacional.

Agenda

“La ciutat dels passatges. Abans de la via Laietana”

Exposicions. Fotografies dels carrers, places i espais que van desaparèixer amb l’obertura de la via Laietana.

Quan:
Del 19/06/2019 al 31/10/2019
On:
Arxiu Fotogràfic de Barcelona

“Picasso, la mirada del fotògraf”

Exposicions. Una immersió en l’univers de Pablo Picasso a través de la fotografia.

Quan:
Del 07/06/2019 al 24/09/2019
On:
Museu Picasso

‘Això ja ho he viscut’

Espectacles. En una pensió rural d’Anglaterra tres persones s’enfronten a la sensació de ‘déjà-vu’ i a una possible tragèdia.

Quan:
Del 12/06/2019 al 14/07/2019
On:
L'Espai Teatral - Biblioteca Nacional de Catalunya

‘El lleó no em fa por’

Infants. ‘El lleó no em fa por’ s’inscriu en la programació familiar de la Sala Fènix.

Quan:
Del 02/06/2019 al 28/07/2019
On:
Sala Fènix

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès