Districte deCiutat Vella

Pausa

La màgia a Ciutat Vella

Com cada any Ciutat Vella ja ho té tot a punt per acollir les activitats nadalenques més populars i emblemàtiques de la ciutat. Però a més, també les entitats i els equipaments proposen un gran número de propostes per un Nadal més proper i participatiu. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

L’Esperit de Nadal i el seu seguici inauguren les festes a la ciutat

09/12/2019 - 09:10 h

Cultura Popular. A Barcelona hi ha un capgròs que representa l’Esperit de Nadal i, quan s’acosten les festes, es passeja per la ciutat per inaugurar els pessebres que hi ha.

La meitat dels turistes tornen a Barcelona

Gairebé la meitat dels turistes de Barcelona repeteixen la visita

07/12/2019 - 10:37 h

Turisme. Entre els motius per repetir la destinació destaquen l’oferta cultural i l’arquitectura, l’oferta d’entreteniment i el caràcter i l’amabilitat de la gent.

gos caacb

Per Nadal, millor adopta

06/12/2019 - 11:59 h

Nadal 2019. Des de principis d’any a Barcelona s’han adoptat 585 animals de companyia, 425 gossos i 433 gats.

Sessió informativa a Ciutat Vella sobre la Zona de Baixes Emissions

05/12/2019 - 10:39 h

Medi ambient i sostenibilitat. Tindrà lloc el dilluns 16 de desembre, a partir de les 18 h, a la Sala de Plens de la Seu del Districte, plaça del Bonsuccés, 3.

Agenda

"Cartas desde Moscú 1921-1930" d'Andreu Nin

Acte de presentació. Recopilació de la correspondència d'Andreu Nin, durant la seva estada a Moscou el servei de la Komintern, entre les quals s'inclou les cartes inèdites que va intercanviar amb el dirigent rus, Lev Trotski, entre 1928 i 1930.

Quan:
13/12/2019
On:
Biblioteca Gòtic - Andreu Nin

Projecció de "Entre dos aguas"

Cinema. Una pel·lícula documental que explica la història de dos germans que intenten reconstruir les seves vides, i el que es troben és que les ferides del passat continuen obertes.

Quan:
10/12/2019
On:
Centre Cívic Pati Llimona

Obertes les inscripcions al projecte formatiu 'Joves Referents'

Interculturalitat. Una iniciativa del Centre d'Estudis Africans i Interculturals orientat a formar joves en temes d'interculturalitat i prevenció de violències.

Quan:
Del 02/12/2019 al 13/12/2019
On:
Centre d'Estudis Africans i Interculturals

Memòria fotogràfica del Raval

Exposicions. La mostra pretén recuperar els tresors perduts del barri, indrets, espais i racons emblemàtics que degut a la transformació de l'entorn ja no existeixen.

Quan:
Del 03/12/2019 al 30/12/2019
On:
Centre Cívic Drassanes

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès