Districte deCiutat Vella

Pausa

Dia Internacional de les Dones a Ciutat Vella

Durant tot el mes de març, els equipaments i les entitats del districte han preparat un bon grapat de propostes molt diverses per a sensibilitzar i reflexionar sobre els drets de les dones i mostrar la implicació de tota la ciutadania en la lluita contra qualsevol mena de discriminació.

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Ajudes per a la rehabilitació de finestres

Per reduir les molèsties del soroll ambiental del veïnat a les zones amb més afectació del Raval i del Gòtic, el Pla de barris posa en marxa un programa de subvencions per a la rehabilitació de finestres que, segons el nivell de renda, poden arribar a cobrir fins al 90% del cost de les obres. 

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

Barcelona contra el racisme, el Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial

21/03/2019 - 10:34 h

Racisme. El 21 de març, el Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, evidencia la necessitat d’una Barcelona activa contra el racisme

Els actes més destacats del segon cap de setmana de la festa major del Pi

21/03/2019 - 10:14 h

Seran tres dies ben plens d’activitats, amb cercaviles d’imatgeria festiva, actes per a la mainada i un bon reguitzell de peces convidades vingudes de tot Catalunya.

2.000 treballadors i treballadores formats en matèria de drets humans i interculturalitat

20/03/2019 - 13:11 h

Formació. Presentació de l'informe d'execució del Pla de formació interna en drets humans i interculturalitat.

Els monopatins no podran circular de nit als entorns del MACBA

19/03/2019 - 16:20 h

Mobilitat i transports. El Districte de Ciutat Vella ha aprovat un decret per millorar la convivència entre el veïnat i les persones usuàries de monopatí.

Agenda

Aiguart, festa de l’aigua

Medi ambient. La Fàbrica del Sol organitza una jornada festiva amb aigua, art i diversió amb sorpreses i activitats per a tothom.

Quan:
23/03/2019
On:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Festival de literatures i art infantil i juvenil: FLIC Creació

Art. El festival convida les famílies a viure en primera persona els processos creatius dels artistes en l´àmbit del còmic, el text i l´audiovisual.

Quan:
23/03/2019
On:
Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Quinzena metropolitana: "BLOCK"

Dansa. Una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafien els límits del cos humà. Diumenge, 17 de març a la Plaça dels Àngels a les 18h.

Quan:
Del 13/03/2019 al 24/03/2019
On:
Diferents espais de l'àrea metropolitana

‘Akelarre’

Espectacles. The Feliuettes reprenen el cabaret més genuí per parlar amb llibertat sobre el feminisme.

Quan:
Del 11/03/2019 al 13/04/2019
On:
Teatre El Maldà

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès