Districte deCiutat Vella

Pausa

La màgia a Ciutat Vella

Com cada any Ciutat Vella ja ho té tot a punt per acollir les activitats nadalenques més populars i emblemàtiques de la ciutat. Però a més, també les entitats i els equipaments proposen un gran número de propostes per un Nadal més proper i participatiu. 

Ateneu de fabricació digital de Ciutat Vella

Troba solucions pràctiques per reparar objectes, crear peces que ja no es troben al mercat o idear-ne de noves! Si tens una idea, l'Ateneu posa a la teva disposició la tecnologia de fabricació digital i t'acompanya en tot el procés del disseny. Es troba a la Fàbrica del Sol (Pg Salvat Papasseit, 1). 

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

zona baixes emissions

El text definitiu que regula la ZBE incorpora una nova moratòria per a les persones vulnerables

10/12/2019 - 17:24 h

Contaminació. El text definitiu es votarà al Ple municipal de desembre perquè entri en vigor l’1 de gener de 2020.

El Raval s'omple de màgia per Nadal

10/12/2019 - 16:54 h

Aquest any hi hauran més activitats de Nadal que mai, amb propostes de tota mena i per a totes les edats que faran que la màgia s'escampi per tots els racons del barri.

Nova plaça interior i aula d'aprenentatge a la Boqueria

10/12/2019 - 13:35 h

Mercats. El mercat continua renovant-se per esdevenir més amable i atractiu per a la compra quotidiana, aquesta és una de les noves accions previstes per recuperar aquest espai per al veïnat i la ciutat.

Celebrem els nous espais veïnals del Raval!

10/12/2019 - 13:08 h

Pla de Barris. El dissabte 14 de desembre s'ha organitzat una gran festa popular per donar a conèixer les millores de la Rambla del Raval i les places de Vázquez Montalbán i Salvador Seguí.

Agenda

Cercavila del Tió i encesa de l’arbre de Nadal a la Barceloneta

Festa. Divendres, 13 de desembre, pels diversos carrers del barri tindrà lloc la Cercavila del Tió, i després l'encesa de l'arbre de Nadal a la plaça de la Barceloneta, juntament amb una degustació de xocolata.

Quan:
13/12/2019
On:
plaça de la Barceloneta i cercavila per carrers del barri

La Carassa de Nadal

Cercavila. Cercaviles de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona pels carrers del Gòtic i per la Fira de Santa Llúcia, acompanyada de grallers i llançant caramels per a nenes i nens.

Quan:
Del 30/11/2019 al 22/12/2019
On:
Carrers de Ciutat Vella

L'Esperit del Nadal i el seu seguici al Palau de la Virreina

Espectacle. Dissabte 14 de desembre a les 18 h se celebrarà un Espectacle al Palau de la Virreina per rebre l'Esperit de Nadal.

Quan:
14/12/2019
On:
Palau de la Virreina

Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs de Catalunya

Festes. El dissabte 14 de desembre se celebra a l’avinguda de la Catedral una nova edició de la tradicional Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs de Catalunya.

Quan:
14/12/2019
On:
Pla de la Catedral

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès