Districte deCiutat Vella

Pausa

Estiu a les places!

Jocs, manualitats, tallers, activitats infantils, concerts, recitals, ballades, projeccions, circ… Les places i jardins de Ciutat Vella s'omplen d'un bon grapat d'activitats per a infants i joves durant aquest estiu.

Cercador de comerços

Remeis, llegums, plantes, cadires, làmpades, sabateries, fusteries... Saps on trobar tot el que busques al barri? Entra al web de Comerç de Ciutat Vella!

No tens clar com funciona Local Local?

El 20 de juny farem una sessió informativa sobre la nova convocatòria de Baixos de Protecció Oficial, el programa que posa locals de propietat municipal a disposició del comerç de proximitat i d'una activitat econòmica sostenible.

Aula Ambiental de Ciutat Vella

Activitats, visites, tallers, recursos, cessió d'espais... Descobreix l’educació ambiental i la cultura de la sostenibilitat a partir d'un programa d’activitats preparat en col·laboració amb entitats i associacions del districte. 

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

bus

A la platja, millor en transport públic, a peu o en bicicleta

03/07/2019 - 08:37 h

Mobilitat. Durant els mesos d’estiu, el transport públic de Barcelona es reforça per poder apropar als veïns i veïnes de la ciutat als més de quatre quilòmetres de platges.

Cuidem qui ens cuida

16/07/2019 - 09:11 h

Cures. Barcelona es vol ciutat cuidadora, una ciutat on les persones que tenen cura d’infants o de persones dependents o malaltes siguin reconegudes com els pilars que són. L’espai Barcelona Cuida va néixer per cuidar-les a elles.

Acord perquè les famílies vulnerables del carrer de l’Hospital, 99, puguin quedar-se a casa

15/07/2019 - 14:30 h

Habitatge. La propietat es compromet a aturar el desnonament previst i les famílies tindran un lloguer per sota del preu de mercat.

El nou Govern municipal presenta el cartipàs en el primer Ple del mandat

15/07/2019 - 12:22 h

Nou mandat. En aquesta sessió es determinaran les comissions del Consell Municipal, els representants de l’AMB i de les empreses municipals i les retribucions dels càrrecs electes.

Agenda

“Àngels nous. Escenes de la reforma de la plaça de la Gardunya, Barcelona (2005-2018)”

Exposicions. El procés de transformació de la plaça de la Gardunya presentat d’acord amb una cronologia inversa.

Quan:
Del 20/07/2019 al 20/10/2019
On:
La Virreina Centre de la Imatge

‘Luisa Miller’

Música. El Liceu clou la temporada amb aquesta obra de Giuseppe Verdi.

Quan:
Del 14/07/2019 al 27/07/2019
On:
Gran Teatre del Liceu

‘Plou a cobert’

Espectacles. Sis joves de 20 anys davant un moment important de la seva vida.

Quan:
Del 05/07/2019 al 21/07/2019
On:
Teatre del Raval

Cicle “Musicals, tal com sonem”

Cinema. Els millors ballarins, cantants, compositors i coreògrafs us esperen a la Filmoteca.

Quan:
Del 02/07/2019 al 15/09/2019
On:
Filmoteca de Catalunya

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès