Districte deCiutat Vella

Pausa

Vine a la Repla!

Dissabte, 25 de maig les entitats, els grups i els serveis de la Barceloneta han organitzat la Matinal de Primavera “Vine a la Repla!” per sumar forces, mostrar-hi les seves propostes i celebrar plegats una nova edició de la festa.

Aula Ambiental de Ciutat Vella

Activitats, visites, tallers, recursos, cessió d'espais... Descobreix l’educació ambiental i la cultura de la sostenibilitat a partir d'un programa d’activitats preparat en col·laboració amb entitats i associacions del districte. 

No tens clar com funciona Local Local?

El 28 de maig farem una sessió informativa sobre la nova convocatòria de Baixos de Protecció Oficial, el programa que posa locals de propietat municipal a disposició del comerç de proximitat i d'una activitat econòmica sostenible.

WC públics

A 300 metres, a 1 minut, a 2 cantonades...Aguantar-te les ganes i mantenir els carrers de Ciutat Vella nets és molt fàcil, perquè tens un grapat de WC públics a la teva disposició. Gràcies per aguantar!

El model de casa fàbrica als inicis de la industrialització [llibre]

Per primer cop, es recull el registre de més de 125 fàbriques a la ciutat de Barcelona, construïdes entre 1738 i el 1856, en plena Revolució Industrial.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

Un full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte que es concreta en 57 mesures, elaborat en diàleg amb el veïnat i el teixit comunitari, empresarial i social dels barris.

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

El Raval, pioner en convivència en el Dia Mundial de la Diversitat Cultural

21/05/2019 - 17:52 h

Amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament, els agents comunitaris volen conscienciar sobre la necessitat d’aprofundir en la importància de promoure la diversitat cultural.

Participació i cultura: l’exemple del Teatre Arnau

21/05/2019 - 17:30 h

Participació. La recuperació del Teatre Arnau, liderada per nombroses entitats i col·lectius culturals i veïnals

La Comissió Europea guardona el Pla d’Usos de Ciutat Vella

21/05/2019 - 12:51 h

Economia. Se'l reconeix amb el Gran Premi a la Col·laboració Innovadora per la seva capacitat d’obrir nous camins per a la innovació en els àmbits de la ciència, la tecnologia i l’art.

Matinal de Primavera i festa grossa a la Barceloneta

21/05/2019 - 11:59 h

Festes. Un munt de propostes de tota mena amb actuacions musicals, activitats esportives, jocs infantils i bestiari popular com a colofó de les Festes de Primavera del barri mariner.

Agenda

'Yerma' de Federico García Lorca

Teatre. Un poema tràgic que narra el drama personal d'una dona al no poder fer realitat el seu desig d'engendrar un fill.

Quan:
Del 25/05/2019 al 26/05/2019
On:
Centre Sant Pere Apòstol

La plaça dibuixa 2019

Art. El proper dissabte 25 de maig la Fundació Setba organitza aquesta activitat gratuïta que convida a envaïr la plaça Reial dibuixar-la des de tots els angles possibles.

Quan:
25/05/2019
On:
Plaça Reial

“Cinema fora de lloc”

Cinema. Projeccions gratuïtes de films de dones a les places de Sant Pere, la Virreina i Salvador Seguí.

Quan:
Del 30/05/2019 al 12/07/2019
On:
Places Salvador Seguí, Virreina i Sant Pere

DocsBarcelona

Cinema. Descobriu el millor cinema documental, premiat internacionalment.

Quan:
Del 15/05/2019 al 25/05/2019
On:
CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines

Benvinguda i informació pràctica en altres idiomes

Us pot interessar

Webs d'interès