Acte suspès

Rutes. Coneix els espais i les activitats que es fan a la seu de Barcelona de l’IEC a través d’un recorregut guiat.

Situat a l’antiga Casa de Convalescència, al cor del Raval de Barcelona, l’Institut d’Estudis Catalans ofereix visites guiades per donar a conèixer l’espai i les activitats que s’hi duen a terme.

Al llarg d’una hora es visita el claustre, les principals sales de l’edifici, l’escala noble, un passadís on trobem les calaixeres arxiu de Pompeu Fabra, el jardí de Mercè Rodoreda, la capella d’estil barroc, algunes obres d’art –com una escultura de Josep Llimona i un quadre de Joaquim Torres García– i el vestíbul de l’entrada, on hi ha una col·lecció de rajoles que narren la vida de sant Pau.

L’activitat, que es fa tots els dimarts i dijous al matí i dura una hora, es completa amb la projecció d’un vídeo d’uns 15 minuts en què s’explica què és l’IEC. També s’hi fan visites per a escolars els dilluns i dimecres al matí, de prop de dues hores de durada. El guia explica els projectes que desenvolupa l’IEC i el paper que té com a acadèmia de la llengua.

 

Horaris

El recorregut es fa per tot l'edifici i es visiten les sales, les seccions de l'IEC i el Fons d'Art de l'IEC. També es projecta un vídeo sobre l'IEC.

Es fa una visita diària amb una duració aproximada d'una hora i mitja.

Adreça:
C Carme, 47
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona