Conferència. Dimarts 25 de febrer a les 19.00 hores se celebrarà a l'Auditori del Centre Sant Pere la segona conferència sobre Emergència Climàtica. 

Estem davant d’un dels reptes més importants i complexos que ha hagut d’afrontar mai la humanitat. Segons els últims estudis del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic, si no es produeixen canvis dràstics i es redueixen les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH), és “extremadament improbable” assolir els objectius de no superar l’1,5 de temperatura global de la Terra marcat a París.

De fet, aquest augment de la temperatura ja és observable a Catalunya, on la temperatura mitjana anual ha augmentat gairebé 1,2 °C en els últims 65 anys. Si se segueix el ritme actual d’emissions, és probable que la temperatura mitjana del planeta pugui arribar a augmentar més de 3 °C a finals de segle.

Els reptes són majúsculs tant en mitigació com en adaptació. Ens cal un replantejament del nostre model de producció i consum, la nostra cultura i del nostre estil de vida.

És per això que dimarts 25 de febrer a les 19.00 hores us esperem a tots a l’Auditori del Centre Sant Pere. No hi podeu faltar!

 

Horaris


A càrrec de Quique Gornés, Adjunt de Gabinet de la Regidoria d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona

Centre Sant Pere Apòstol

Adreça:
C Sant Pere Més Alt, 25
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona