None

Exposició. Un treball de participació coral que ofereix una visió íntima sobre la vida de les dones migrants bolivianes que viuen a Barcelona.

El projecte  Ayni és una mirada íntima sobre la vida de les dones migrants bolivianes que viuen a Barcelona. La fotògrafa documentalista Alejandra Rocabado ens submergeix en una cosmovisió migrant, gràcies a l’accés a arxius fotogràfics i documentació personal de les protagonistes com per exemple: bitllets d’avió, rebuts, transferències de diners, documents d’identitat, així com l’accés als seus telèfons mòbils per recuperar fotografies i realitzar captures d’imatges de les seves xarxes socials i xats.

Són elles mateixes que, dotades d’equip fotogràfic, van fer també les seves pròpies imatges.

Horaris

El projecte  Ayni  ens submergeix en una cosmovisió migrant, gràcies a l’accés a arxius fotogràfics i documentació personal de les protagonistes com per exemple: bitllets d’avió, rebuts, transferències de diners, documents d’identitat, així com l’accés als seus telèfons mòbils per recuperar fotografies i realitzar captures d’imatges de les seves xarxes socials i xats.

Són elles mateixes que, dotades d’equip fotogràfic, van fer també les seves pròpies imatges.

L’autora aconsegueix, a través d’un treball de participació coral, donar una  visió íntima  sobre la vida de les  dones migrants bolivianes  que viuen a Barcelona.


Centre Cívic Pati Llimona

Adreça:
Carrer del Regomir, 3
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona