Una selecció de fotografies fetes pels alumnes de l’escola Mare de Déu del Mar de la Barceloneta entre els anys 1986 i 1992 que reflecteixen la profunda transformació del barri.

Les fotografies mostren una època en que la ciutat es trobava en plena preparació per als Jocs Olímpics. En aquell moment un professor del centre, amb la participació de la directora i la resta del claustre, va impulsar un taller de fotografia per promoure l’ús del català entre l’alumnat. Aquelles fotografies dels nens i nenes reflectien la profunda transformació de la Barceloneta. Després de l'exposició de 1992 les imatges no es van tornar a mostrar en públic fins avui.

Horaris

Aquesta mostra recull una selecció de fotografies fetes pels alumnes de l’escola Mare de Déu del Mar de la Barceloneta entre els anys 1986 i 1992, una època en que la ciutat es trobava en plena preparació per als Jocs Olímpics. En aquell moment un professor del centre, amb la participació de la directora i la resta del claustre, va impulsar un taller de fotografia per promoure l’ús del català entre l’alumnat. Aquelles fotografies dels nens i nenes reflectien la profunda transformació de la Barceloneta. Després de l'exposició de 1992 les imatges no es van tornar a mostrar en públic fins avui.

Casa de la Barceloneta 1761

Adreça:
C Sant Carles, 6
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona