Música. Després de més de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir els seus xous enèrgics i positius.

L’explosiu vocalista neerlandès Clarence Bekker i el seu grup potentíssim tornen a l’escenari del Jamboree, amb tota la bona energia que caracteritza els seus espectacles. Amb la capacitat de tocar l’ànima de qui l’escolta, Bekker i els seus músics captiven els públics més diversos, rendits al seu magnetisme.

Després de més de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir un d’aquests espectacles enèrgics i positius que tots necessitem en aquests moments.

Clarence Bekker (veu), Francisco Guisado Rubio (guitarra), Arecio Smith (teclats), Charlie Cuevas (baix) i Carlos López (bateria).

Horaris


L´explosiu vocalista neerlandès Clarence Bekker i la seva banda potentíssima tornen a l´escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus espectacles. Amb la capacitat de tocar l´ànima de qui l´escolta, Bekker i els seus músics captiven els públics més diversos, rendits al seu magnetisme.

Després de més de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir un d´aquests xous enèrgics i positius que tots necessitem en aquests moments.

Interpretació musical: Clarence Bekker (veu), Francisco Guisado Rubio (guitarra),Arecio Smith (teclats), Charlie Cuevas (baix), Carlos López (bateria).

Jamboree

Adreça:
Pl Reial, 17
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona