Espectacles. En una pensió rural d’Anglaterra tres persones s’enfronten a la sensació de ‘déjà-vu’ i a una possible tragèdia.

Això ja ho he viscut forma part de la trilogia sobre el temps de J. B. Priestley, en què el dramaturg britànic explora la naturalesa del temps, aquesta vegada a través de l’experiència del déjà-vu.

En una pensió rural de North York, al nord d’Anglaterra, tres individus, el matrimoni Ormund i el professor Farrant, tenen la sensació que allò ja ho han viscut alguna vegada, però cap d’ells no ensuma que la tragèdia s’aproxima. El doctor Görlter, un físic alemany, estrafolari i misteriós, mirarà d’impedir el desastre.

Dirigida per Sergi Belbel, l’obra està interpretada per Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez i Lluís Soler.

Horaris


Autor: J.B Priestley
Direcció: Sergi Belbel
Traducció: Martí Gallén
Amb: Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel, Roc Esquius, Carles Martínez i Lluís Soler.

En una pensió rural dels prats de North York, al nord d´Anglaterra, tres individus, el matrimoni Ormund i el professor Farrant, es veuen induïts sense voler-ho a una confrontació fosca i molt estranya. Tots tres tenen la sensació que allò ja ho han viscut alguna vegada, però cap d´ells ensuma que la tragèdia s´aproxima. El doctor Görlter, un físic alemany, estrafolari i misteriós, mirarà d´impedir el desastre.

Aquest text forma part de la Trilogia del temps que va escriure Pristley, una exploració de la naturalesa del temps a través de l´experiència del dejá-vu, en aquesta ocasió.

Biblioteca Nacional de Catalunya

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona