Teatre. Una peça de Wajdi Mouawad que ens porta al nucli de l’adolescència, en el trànsit entre la infantesa que s’ha de deixar enrere i l’edat adulta que no es vol assumir.

Assedegats ens apropa a les vivències de tres adolescents: en Murdoch, que no troba sentit ni lloc ni futur en un món que detesta i que un dia es lleva amb una necessitat irrefrenable de vomitar verbalment tota la ràbia que acumula; en Norvège, que s’ha tancat a la seva habitació i no en vol sortir, i en Boon, que somnia ser escriptor i ha de fer un treball sobre la bellesa en forma de teatre.

Un text de Wajdi Mouawad i Benoît Vermeulen amb direcció d’Oriol Broggi i interpretat per Guillem Balart, Sergi Torrecilla i Carla Vilaró.

Horaris


A escena, tres adolescents busquen la bellesa i el sentit de la vida: en Murdoch, carregat de ràbia, detesta el món on viu; la Norvège s´ha tancat a la seva cambra i es nega a sortir-ne, i, finalment, en Boon voldria ser escriptor i ha creat un text sobre la bellesa i el teatre. Tot i la seva ambició literària, acabarà convertit en forense i serà l´encarregat d´investigar la mort d´un dels seus amics d´adolescència. Què unia aquests joves? Potser la recerca d´un sentit a la vida? Potser la set de bellesa?

El muntatge, previst per a aquesta temporada a la Biblioteca de Catalunya, es presenta finalment al Grec 2020 en un doble format, virtual i real, de manera que, tot i que a la sala hi haurà un públic reduït, també es podrà veure en streaming, gràcies a un equip audiovisual que interactuarà amb el grup d´intèrprets.

Autoria: Wajdi Mouawad, Benoît Vermeulen.
Traducció: Ramon Vila.
Direcció: Oriol Broggi.
Ajudantia de direcció: Albert Reverendo.
Interpretació: Guillem Balart, Sergi Torrecilla, Carla Vilaró.
Realització de vídeo en directe: Francesc Isern, Cesc Pastor, Juan Boné, Arnau Planchart, Roger Blasco.
Atenció al públic: Roger Blasco, Juan Boné, Ailin Migliora, Marc Serra, Arnau Planchart.

Biblioteca Nacional de Catalunya

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona