..

Interculturalitat. Una iniciativa del Centre d'Estudis Africans i Interculturals orientat a formar joves en temes d'interculturalitat i prevenció de violències.

JOVES REFERENTS per la diversitat, la interculturalitat i la prevenció de violències és un projecte que té com a objectiu formar joves amb bagatges migratoris i culturals diversos en temes de diversitat, interculturalitat i prevenció de violències, i acompanyar-les/los en la posada en pràctica d’aquests coneixements mitjançant el disseny i la realització de tallers escolars i accions comunitàries en diferents demarcacions de Catalunya.

Edició 2020 – Inscripció gratuïta oberta, per a joves d’entre 18 i 30 anys de tot Catalunya.
Plaçes limitades.

Tancament d’inscripcions: divendres 13 de desembre

Comptem amb un fons comú per ajudar a cobrir desplaçaments, i a més a més totes les persones participants rebran una remuneració de 100,00 EUR + una certificació un cop hagin finalitzat la fase de pràctiques.


JOVES REFERENTS per la diversitat, la interculturalitat i la prevenció de violències és un projecte que té com a objectiu formar joves amb bagatges migratoris i culturals diversos en temes de diversitat, interculturalitat i prevenció de violències, i acompanyar-les/los en la posada en pràctica d'aquests coneixements mitjançant el disseny i la realització de tallers escolars i accions comunitàries en diferents demarcacions de Catalunya.

Edició 2020 - Inscripció (gratuïta) oberta, per a joves d'entre 18 i 30 anys de TOTA Catalunya! (plaçes limitades)

Tancament d'inscripcions: divendres 13 de desembre

Comptem amb un fons comú per ajudar a cobrir desplaçaments, i a més a més totes les persones participants rebran una remuneració de 100,00 EUR + una certificació un cop hagin finalitzat la fase de pràctiques.

Tens un bagatge migratori (propi o familiar) o formes part d'alguna comunitat travessada pel racisme?

Trobes necessari que es reconegui, es visibilitzi i es valori positivament la diversitat existent entre les persones joves?

T'interessen l'àmbit social, l'educació i el treball comunitari?

T'agrada compartir opinions, debatre i reflexionar des d'una perspectiva crítica?

T'agradaria formar-te com a referent i tenir una experiència dissenyant i dinamitzant activitats de sensibilització?

Centre d'Estudis Africans i Interculturals

Adreça:
C Erasme de Janer, 8
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona