Espectacles. La història d’un agent de reserves d’un restaurant de luxe arriba al Teatre del Raval per divertir i emocionar el públic.

Ventura Pons torna a posar els peus en el món teatral i presenta a Barcelona una adaptació de l’èxit de Broadway Fully committed. La versió, anomenada Quina feinada, la interpreta Roger Pera. L’actor es posa en el paper de fins a 25 personatges diferents, d’històries molt diverses, que donen forma a una història hilarant.

La trama gira al voltant d’un agent de reserves en un modern i luxós restaurant de moda de la ciutat. Durant una calorosa tarda d’estiu, aquest personatge rebrà trucades, reserves i relats de tota mena que construiran un guió que no deixarà ningú indiferent.

Horaris


Si a EE.UU. aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson, el pèl roig de la sèrie Modern Family, en l´adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d'aquest agent de reserves d'un modern i luxós restaurant de moda a la ciutat.

Per aquest passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d'una calorosa tarda d'estiu i ell....és tots els personatges.

Un treball d'orfebreria actoral i un esforç vocal sense precedents que ens deixarà bocabadats, ens farà riure i ens emocionarà.

FITXA ARTÍSTICA

Autora: Becky Mode
Versió i direcció: Ventura Pons
Intèrpret: Roger Pera
Una producció de Top Hat Produccions.

Teatre del Raval

Adreça:
C Sant Antoni Abat, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona