Homenatge als treballadors/es de la Rambla

05/10/2017 - 11:28 h

No tinc por. L'11 d'octubre el mosaic de Miró serà l'escenari d'un homenatge als treballadors/es de la Rambla per la seva resposta durant el 17-A.

El proper 11 d’octubre el mosaic de Joan Miró de la Rambla serà l’escenari d’un homenatge que vol reconèixer la implicació dels treballadors i treballadores del passeig durant l’atemptat del 17 d’agost.

El Districte de Ciutat Vella i l’Ajuntament de Barcelona han preparat un acte d’homenatge als treballadors i treballadores dels comerços de la Rambla que van viure l’atemptat del passat 17 d’agost amb l’objectiu de reconèixer la seva implicació i col·laboració amb la ciutadania i els cossos d’emergència i seguretat durant la tragèdia.

L’acte, que se celebrarà el proper dimecres 11 d’octubre a les 19 h de la tarda en un espai carregat de simbolisme i de memòria col·lectiva, el mosaic de Joan Miró del Pla de la Boqueria, i que conduirà la periodista i veïna del barri Gòtic Begoña García Carteron, comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de la regidora del Districte de Ciutat Vella, Gala Pin.

Durant l’homenatge es projectarà un vídeo amb testimonis que recull l’experiència i el record de les mostres de solidaritat que es van donar durant aquest episodi tràgic de la història de la nostra ciutat, on treballadors i treballadores de les botigues, bars, restaurants i parades de la Rambla explicaran, en primera persona, la part més humana dels fets.

L’acte acabarà amb una actuació musical a càrrec de la cantant de jazz Rita Payés mentre tothom s’emportarà una flor de les floristes de la Rambla, símbol de l’ànima del passeig i record de la solidaritat i la cooperació viscudes durant l’atemptat i els dies posteriors.