Tot a punt per al Carnavalassu del Gòtic i el Casc Antic!

13/02/2020 - 16:30 h

Carnestoltes. El divendres 21 de febrer dues rues infantils obriran el carnaval de Ciutat Vella i l'endemà la gran rua del Carnavalassu recorrerà els carrers del Gòtic i el Casc Antic.

El divendres 21 de febrer Petit Carnavalassu i el carnaval infantil del Casc Antic donen el tret de sortida a les celebracions de Carnaval a Ciutat Vella. L'endemà, dissabte 22 de març, el Carnavalassu, omplirà de música, disbauxa i alegria els principals carrers del barri Gòtic i el Casc Antic. 

Divendres la festa començarà a les 17.00 h amb el Carnaval infantil del Casc Antic, que sortirà del Convent de Sant Agustí per arribar a la plaça del Pou de la Figuera, on hi haurà una xocolatada.

Al Gòtic, a les 17.15 h, començarà la rua infantil del Petit Carnavalassu, que tindrà la soritda a la plaça de Sant Just i recorrerà els carrers del barri fins a la plaça de la Mercè. Allà les batucades faran lluiments i també hi haurà una xocolatada.

L’endemà dissabte, a partir de les 19.30 h començarà la gran rua del Carnavalassu que recorrererà el carrers del Gòtic i del Casc Antic, sortint de la plaça Vuit de Març i finalitzarà al Casal de Joves Palau Alòs.