Barcelona estrena el Bus Turístic nocturn que recorre els escenaris il·luminats pel Nadal a la ciutat

02/12/2019 - 11:29 h

Nadal. L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa enguany un recorregut especial nocturn del Bus Turístic, el Barcelona Night Tour.

La ruta surt de plaça Catalunya a les 20.00 hores, els divendres, dissabtes i diumenges fins al 4 de gener, i passa pels principals escenaris del centre de la ciutat, amb l'objectiu de gaudir de la il·luminació nadalenca d'enguany, en un itinerari que dura una hora i mitja.

L’Ajuntament de Barcelona incorpora a l’oferta nadalenca d’enguany una ruta nocturna del Bus Turístic, el Barcelona Night Tour, que recorre els escenaris principals del Nadal a la ciutat.

A través de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i de Turisme de Barcelona, s’ha dissenyat un recorregut especial i en horari familiar perquè tothom pugui gaudir de la il·luminació de la ciutat per al Nadal 2019.

El bus funciona des del 29 de novembre, i estarà disponible fins al 4 de gener, tots els divendres, dissabtes i diumenges, amb sortides a les 20.00 hores a la plaça de Catalunya (costat Llobregat, parada ruta vermella) i un recorregut d’una hora i mitja, sense parades.

L’objectiu d’aquest bus nocturn, que fa un recorregut per les zones il·luminades per Nadal de la ciutat, és crear una atracció que miri d’ampliar els atractius de la ciutat durant les festes nadalenques. Es pretén consolidar la iniciativa per als propers nadals.

L’itinerari transcorre pel centre de la ciutat, principalment pels districtes de l’Eixample, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc, i per espais com pl. Catalunya, ronda Universitat, avinguda Ferrer i Guàrdia, gran via de les Corts Catalanes, avinguda del Paral·lel, passeig de Gràcia, avinguda Meridiana, passeig Colón, plaça d’Urquinaona, ronda Sant Pere o passeig de Lluís Companys, entre altres.

El nou servei s’adreça tant a ciutadania com a visitants que vulguin gaudir de la decoració de Nadal dels carrers de la ciutat d’una manera diferent: des d’un autobús de dos pisos.

L’aforament de la ruta de Nadal del Barcelona Night Tour és limitat, de manera que es recomana fer-ne reserva prèvia.

Tota la informació referent a aquest servei es pot trobar al web de Barcelona Turisme, així com també a les oficines de Turisme de Barcelona. El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i de 10 euros per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Més informació.