Camina per Ciutat Vella amb ‘Movem el Raval’

15/02/2018 - 12:23 h

Caminades. Cada dijous de la setmana, descobreix diferents indrets del Districte de Ciutat Vella amb aquestes caminades.

Tots els dijous de 10h a 11:30h, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir diverses zones del districte de Ciutat Vella. L’activitat, que es realitza cada setmana fins el 28 de juny, consisteix en la realització de caminades d’1h 30m de duració i tenen com a objectiu fomentar la millora de la salut de la població del barri des d’un abordatge comunitari.

Les caminades formen part del programa de Salut Comunitària desenvolupat per la Fundació Tot Raval i s’emmarquen dins el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) impulsat per l’Obra Social la Caixa, amb el suport del Districte de Ciutat Vella i Pla de Barri Raval Sud-Gòtic Sud.

Les persones interessades en participar-hi s’han d’adreçar als Centres d’Atenció Primària (CAP) de Raval Nord (c/ Torres i Amat, 8) o de Raval Sud (Av. de les Drassanes, 17). Els itineraris seran guiats per un monitor del CEM Can Ricart i recorreran diverses zones del districte de Ciutat Vella. L’activitat és gratuïta, només cal portar aigua i roba esportiva còmoda.