Torna el Concurs de cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2020

12/11/2019 - 14:29 h

Festes populars. Les obres es poden presentar fins el dimarts 14 de gener del 2020 , amb un premi de 150€ per al cartell guanyador.

Per quart any consecutiu l'Associació d'Amics dels Gegants del Pi convoca el concurs per escollir el cartell que serà la imatge gràfica de la propera edició de les Festes de Sant Josep Oriol per a l'any 2020. Les obres es poden presentar fins el dimarts 14 de gener.  

 

Després de l’èxit de les tres primeres convocatòries,l’ Associació d’Amics dels Gegants del Pi segueix amb aquesta iniciativa que vol promoure la participació de la ciutadania en l’elecció de la imatge de les populars festes del barri Gòtic i que tindrà un premi únic de 150 euros. Els cartells hauran de complir les bases que es poden trobar a la plana web dels Gegants del Pi es podran presentar fins el dimarts 20 de gener de 2020 a la recpció de la Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2) en l’horari que s’especifiqui al seu web.

Les Festes de Sant Josep Oriol 2020 #SJO20, se celebraran del 21 al 29 de març de l’any vinent i celebraran els primers 25 anys des que van ser recuperades l’any 1995.

Les Festes de Sant Josep Oriol són una de les dates marcades en vermell al calendari festiu barceloní, no només perquè se celebren al març -quan encara no ha començat la temporada de festes majors- sinó pel seu marcat protocol d’actes amb un reguitzell de tradicions singulars com el Retaule, els Atracaments, el jove “Emmulassa’t!” o la ballada dels quatre Gegants del Pi originals, datats del segle XVIII.