El jovent de Ciutat Vella guanya un nou espai

08/05/2018 - 17:18 h

Entitats. El Casal de Joves Autogestionat de Ciutat Vella vol ser un espai obert a tothom, punt de suport per les persones joves del districte.

El passat dia 7 d'abril el jovent de Ciutat Vella guanyava un nou equipament, el Casal de Joves Autogestionat de Ciutat Vella. L'equipament vol ser un espai obert a tothom, de referència juvenil al barri i punt de suport per les persones joves del districte.

Es tracte d’un espai que l’Ajuntament de Barcelona ha cedit a l’Associació de Joves de Ciutat Vella, una entitat constituïda per l’Assemblea de Joves de Ciutat Vella i l’Agrupament escolta Ermessenda del Casc Antic.

El Casal de Joves autogestionat de Ciutat Vella ocuparà un espai de l’edifici rehabilitat del carrer Ripoll, 25. Es tracta d’una part de l’equipament d’uns 300 metres quadrats de la planta baixa i principal de l’espai anomenat Aqüeducte.

L’objectiu principal del projecte del Casal és fomentar la participació juvenil tot acollint activitats organitzades per col·lectius o entitats del districte com poden ser reunions, tallers, xerrades i formacions, espai de trobada, activitats de Cau, biblioteca popular, i d’altres activitats que responguin a les necessitats i interessos de les persones joves.

La voluntat és que sigui un espai obert a tothom i que esdevingui un espai de referència juvenil al barri i punt de suport per les persones joves del districte. El projecte pretén treballar per consolidar una xarxa juvenil promovent l’autogestió i l’arrelament del moviment juvenil al districte.