El Llimonades omple d'activitats el barri Gòtic

25/06/2019 - 12:43 h

Cultura. Del 27 de juny al 19 de juliol el Festival organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona us convida a gaudir de diferents propostes lúdiques i culturals a les places i patis del Barri Gòtic.

El Centre Cívic Pati Llimona posa en marxa el seu tradicional festival d’estiu, un punt de trobada per gaudir de diverses activitats culturals i d’oci tant al Pati Llimona com a les places i carrers del Gòtic. El festival tindrà lloc entre els dies 27 de juny i 19 de juliol.

La inauguració tindrà lloc el dijous 27 a partir de les 18.30 h, amb la projecció dels treballs de l’alumnat dels tallers d’Audiovisual i el Mercat de serigrafia a càrrec de l’alumnat de serigrafia.

A les 19.30 h es farà la inauguració de la Mostra dels treballs dels i les alumnes de serigrafía 2018-19 i la presentació del “Receptari de serigrafia gris”.  També es presentarà l’exposició de fotografies per part de l’alumnat del trimestre de primavera que es podran visitar fins el 20 de juliol.

Entre les propostes del cicle destaquen les  projeccions de cinema clàssic a la fresca, el Cuinant Cultures, el  San Fermín al Gòtic, els concerts de Música i Cors a la plaça de Sant Just iel campionat de catán.  

També hi tenen cabuda les activitats familiars, així la tarda del diamarts 11 de juliol, es farà el 7è campionat familiar de futbolí i el dimars 16 la Gimcana fotogràfica familiar. 

Per tercer any consecutiu el Festival col·labora amb la campanya del Banc dels Aliments La fam no fa vacances, i al vestíbul del Pati Llimona hi haurà un punt de recollida d’aliments fins al 20 de juliol.

El Festival d’estiu Llimonades va nèixer l’any 2006 de la mà del Centre cívic Pati Llimona. Des del seus inicis el festival té com objectiu dinamitzar les places i patis del Gòtic a l’estiu, amb una oferta cultural i lúdico-festiva que convida als veïns i veïnes a viure el barri d’una manera ben diferent. Les projeccions a la fresca, tant de cinema com de fotografia, les exposicions fotogràfiques a l’exterior del centre o els concerts als balcons són activitats de llarg recorregut al festival i que tenen un reconeixement tan a nivell de barri com de ciutat

Per conèixer la programació completa, cliqueu aquí.