El Tast a la Rambla ja es aquí!

01/06/2022 - 12:52 h

Del 2 al 6 de juny torna el gran festival culinari en el qual participen 38 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona. Aquest any 14 dels restaurants són de Ciutat Vella i 8 de la mateixa Rambla.

L’esdeveniment gastronòmic i ciutadà, que enguany arriba a la vuitena edició, està organitzat per Amics de la Rambla i el grup GSR, i compta amb el suport del Districte de Ciutat Vella.

En aquesta edició Tast a La Rambla torna al seu format habitual. El consum es realitzarà canviant tokens que es podran obtenir en els diferents punts de venda. Els socis d’Amics de La Rambla tenen un 20% de descompte si presenten el carnet de soci al punt de venda.

Hi haurà Cuina Tradicional amb el Restaurant Amaya, Babula Bar 1937, Can culleres, Carmina, Cera 23, Família Nuri, Fonda España, Foodlona by Miquel Antoja, La Pau i Moka 1934. Les Tapes i Platillos aniran a càrrec d’Anormal Plaza, Bar Alegria, Bodega Amposta, Casa Guinart, Cecconi’s, Ceviche 103, Frankie Gallo Cha Cha Cha, Mirch, Pepa Tomate, Telefèric, Teòric Taverna Gastronòmica i Xuba. A l’apartat de Cuina d’Autor trobareu l’Aleia Restaurant, Amar Barcelona, Chickoa, Dos Pebrots, Gaig Barcelona, Nectari Restaurant, Tamae Bar i Tapes 24. Les postres són de Barcelona Chocolate Company by Museu de la Xocolata, Escola Espaisucre, L’atelier Escola i Pastisseria, Mervier Canal, Oriol Balaguer, Pastisseria Escribà, Pastisseria Takashi Ochiai i Sant Croi By Albert Roca.

Activitats gratuïtes per a tothom

Com en la darrera edició, el programa d’activitats s’agrupa de nou sota l’Aula de Tast, l’espai situat al final de La Rambla Santa Mònica. Aquest espai és d’aforament limitat de 60 persones i es podrà accedir sense reserva prèvia. Com sempre hi haurà classes magistrals, show cookings, xerrades i degustacions i tasts de productes.

Una de les novetats d’aquesta 8a edició és el Showcooking – Gastronomies amb identitat, un nou espai amb un format més personalitzat on tastar plats amb el xef com a protagonista. Molts dels xefs del restaurants presents al Tast a La Rambla seran els conductors d’aquestes innovadores sessions gastronòmiques. Dissabte, i de la mà de María Busta (Casa Eutimo) i Lara Rodríguez (Restaurante Kraken), estarà decicat a “Asturias, Cocina de Paisaje”. Diumenge tindrà lloc “Raíz Culinaria – Castilla La Mancha” amb Antonio Cuerda (Restaurante Cuerda), Adrian Romanillos (Restaurante Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food Lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurante Occitanto-).

L’altra novetat és el Celler del Tast. Un espai nou dedicat als vins i caves on podreu degustar diferents vins de les millors terres de vins.

Horaris

Els horaris d’aquest any són dijous 2 de 12 a 22 h, divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de 12 a 00 h i dilluns 6 de 12 a 22 h.