La Cooperativa Impulsem i el projecte Ravalsteam guardonats al Barcelona Innovació Educativa

26/03/2019 - 15:10 h

Educació. En l'apartat de Formació Professional ha estat premiada la Cooperativa Impulsem i per districtes el projecte #Ravalsteam.

L’Ajuntament va crear els guardons l’any passat per reconèixer iniciatives que comportin una millora de la pràctica educativa i que contribueixin a promoure les oportunitats educatives i la inclusió social.

L’Ajuntament de Barcelona ha reconegut avui un total de 17 projectes amb els II Premis Barcelona Innovació Educativa. Els premis estableixen dues modalitats en funció del seu àmbit sectorial (Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Formació Professional, Educació al llarg de la vida, Lleure Educatiu) i territorial (un per a cada districte de la ciutat).

En l’apartat de Formació Professional ha estat premiada la Cooperativa Impulsem SSCL, cooperativa d’iniciativa social del barri del Raval pels projectes de diversificació curricular i prevenció de l’abandonament escolar prematur i el treball en xarxa al barri.

El projecte destacat del districte de Ciutat Vella ha estat #Ravalsteam, un projecte integral i transformador al sistema escolar de Ciutat Vella, vinculant l’Escola Drassanes, l’Institut Milà i Fontanals, la Universitat Pompeu Fabra per a promoure els àmbits científico-tecnològics i també fomentar l’èxit escolar.

L’any passat, a la primera edició, en aquesta línia de projectes educatius i socials, el projecte Prometeus del Raval va obtenir també el premi des de l’àmbit Districtes.