A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Sessions Entre Famílies 2018

06/02/2018 - 19:04 h

AMPA/AFA. Sessions organitzades amb l'objectiu de poder aconsellar a les famílies que porten per primera vegada el seu fill o filla a l'escola.

Recentment, ha tingut lloc la 3a edició de les sessions Entre Famílies 2018. Ja has triat escola? als barris del Raval, La Barceloneta i Casc Antic i Gòtic organitzades entre les AMPA/AFA de les escoles i el Districte de Ciutat Vella. Cada vegada hi ha més mares i pares que participen en aquestes trobades uns dies abans de que es realitzin les portes obertes i les inscripcions als centres educatius.

Enguany, més de 60 famílies han assistit a les tres xerrades, on mares i pares que ja tenen fills a les escoles de Ciutat Vella han compartit voluntàriament les seves experiències sobre la vida a les escoles, les activitats (lectives i extraescolars) i la participació de les famílies en els centres educatius. D’altra banda, també han encoratjat a les famílies amb nenes i nens que han de començar P3 el proper curs a que confiïn en els centres educatius i en els equips docents i, sobre tot, que mantinguin molt el contacte amb els mestres i amb les altres famílies de l’escola, ja que s’estableixen xarxes de complicitat i participació entre elles.

Ha estat una bona oportunitat per saber més coses de les experiències viscudes per aquests pares i mares als centres educatius de Ciutat Vella!