Tens una filla o fill que ha d'entrar a l'escola?

30/01/2019 - 10:51 h

AMPA/AFA. Si tens una filla o fill que ha d'entrar a l'escola, vine a contrastar dubtes, neguits i inquietuds amb mares i pares de les escoles de Ciutat Vella.

Tens una filla o fill que ha d’entrar a l’escola? Mares i pares us parlaran de la seva experiència.

Des del 2016, les AMPA i AFA dels centres educatius d’infantil i primària i el Districte de Ciutat Vella organitzen les sessions Entre Famílies als barris del Raval, Barceloneta, Casc Antic i Gòtic.

L’objectiu d’aquestes xerrades és posar en contacte a les famílies que ja tenen els seus fills i filles estudiant als centres educatius d’aquests barris amb mares i pares que per primera vegada han d’inscriure els seus infants a l’escola.

A través de les AMPA/AFA de les escoles es convida a les famílies a explicar el funcionament de l’escola, vivències i oportunitats que han tingut els seus fills i filles a l’escola on hi estudien. D’aquesta manera, les famílies novelles tenen l’oportunitat de compartir dubtes, neguits i inquietuds obtenint una resposta immediata! És una bona ocasió per contrastar informació! A més, a més, hi haurà servei d’acollida per als infants a les tres sessions organitzades:

Sessió per a les famílies del Casc Antic i Gòtic
13 de febrer a les 17.30 h
Centre Cívic Pati Llimona
Carrer del Regomir, 3

Sessió per a les famílies de La Barceloneta
14 de febrer a les 17.30 h
Centre Cívic de la Barceloneta
Carrer de la Conreria, 1-9

Sessió per a les famílies del Raval
16 de febrer a les 11.30 h

Biblioteca Sant Pau-Santa Creu (Àrea infantil)
Carrer del Carme, 47