Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Tens una filla o fill que ha d'entrar a l'escola?

30/01/2019 - 10:51 h

AMPA/AFA. Si tens una filla o fill que ha d'entrar a l'escola, vine a contrastar dubtes, neguits i inquietuds amb mares i pares de les escoles de Ciutat Vella.

Tens una filla o fill que ha d’entrar a l’escola? Mares i pares us parlaran de la seva experiència.

Des del 2016, les AMPA i AFA dels centres educatius d’infantil i primària i el Districte de Ciutat Vella organitzen les sessions Entre Famílies als barris del Raval, Barceloneta, Casc Antic i Gòtic.

L’objectiu d’aquestes xerrades és posar en contacte a les famílies que ja tenen els seus fills i filles estudiant als centres educatius d’aquests barris amb mares i pares que per primera vegada han d’inscriure els seus infants a l’escola.

A través de les AMPA/AFA de les escoles es convida a les famílies a explicar el funcionament de l’escola, vivències i oportunitats que han tingut els seus fills i filles a l’escola on hi estudien. D’aquesta manera, les famílies novelles tenen l’oportunitat de compartir dubtes, neguits i inquietuds obtenint una resposta immediata! És una bona ocasió per contrastar informació! A més, a més, hi haurà servei d’acollida per als infants a les tres sessions organitzades:

Sessió per a les famílies del Casc Antic i Gòtic
13 de febrer a les 17.30 h
Centre Cívic Pati Llimona
Carrer del Regomir, 3

Sessió per a les famílies de La Barceloneta
14 de febrer a les 17.30 h
Centre Cívic de la Barceloneta
Carrer de la Conreria, 1-9

Sessió per a les famílies del Raval
16 de febrer a les 11.30 h

Biblioteca Sant Pau-Santa Creu (Àrea infantil)
Carrer del Carme, 47