Es reactiva el programa Música al Carrer a Ciutat Vella

09/06/2020 - 12:30 h

Durant dues setmanes, i com a prova pilot, músics que formen part del projecte podran tocar en set punts situats als carrers de del districte.

A partir de dilluns, 8 de juny, el programa "Música al carrer", retorna a Ciutat Vella en una prova pilot dissenyada per iniciar la desescalada. Durant dues setmanes, i com a prova pilot, músics que formen part del projecte podran tocar en set punts situats als carrers de del districte.

L’objectiu és començar a recuperar el dinamisme cultural als carrers de la ciutat i, al mateix temps, facilitar un retorn gradual dels artistes a l’activitat.

Les actuacions es faran en condicions excepcionals per a garantir la seguretat dels músics i dels espectadors: marques a terra per limitar l’espai del públic i tanques per assegurar la distància física i protegir el músic, que haurà de tocar en solitari. Hi podrà haver fins a 10 espectadors simultanis com a màxim i haurà coordinadors que vetllaran perquè no hi hagi acumulacions de persones.

Un cop passades les dues setmanes de prova pilot, i si el context ho permet, es revisarà el projecte i si és possible es plantejaran nous passos com recuperar els 18 punts que ja hi havia al centre de la ciutat, regular espais fora de Ciutat Vella o la revisió de les mesures de seguretat. Sempre d’acord amb les indicacions de Salut i de Protecció Civil..

Plaça Catalunya, a l’alçada del número 22 però a la vorera del davant.
Avinguda de la Catedral, davant les escales del Pla de la Seu.
Plaça Nova, prop la cantonada amb carrer de la Palla.
Carrer de la Tapineria, prop de la cantonada amb la Baixada de la Canonja.
Plaça de Ramon Berenguer el Gran, tocant a la muralla.
Santa Caterina, a l’Avinguda Francesc Cambó.
Arc de Triomf, a l’alçada del mateix Arc.

En cada punt s’hi permeten 32 hores setmanals de música, de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores i, els caps de setmana, de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.