Fem-ho junts, un projecte que uneix dues visions educadores

25/04/2019 - 16:07 h

0-3 anys. Un cop a l'any es retroba tota la comunitat educativa del centre al voltant d'una activitat i un dinar final.

Sota el nom ‘Fem-ho junts’ s’apleguen des de fa anys, famílies, infants, mestres i professionals de l’Escola Bressol Cadí i l’Espai Familiar Raval compartint una experiència educativa interessant per a tota la comunitat.

Aquesta trobada té lloc un dissabte a l’any i preferiblement a l’espai exterior, al jardí de l’escola. Es fan diverses activitats i es conclou amb un dinar plegats.

El Fem-ho junts d’enguany ha proposat fer dues cabanes de vímet, dissenyades pels arquitectes de la Cooperativa Voltes que també han ajudat i participat en la seva construcció. Petits i grans han tingut la oportunitat de treballar i gaudir plegats de la creació d’una estructura construida per tots.

L’Espai Familiar Raval és un servei per a totes les famílies del districte de Ciutat Vella que tinguin un fill de 0 a 3 anys no escolaritzat. Ofereix a les famílies un espai situat a la mateixa escola bressol Cadí per compartir l’experiència d’educar els fills i les filles; i, als infants, un lloc per jugar i viure els seus progressos, acompanyats de les seves famílies, d’altres criatures i de professionals.

Vídeo